پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر برگزیده دومین جشنواره طب ایرانی، این جشنواره را گام مثبتی در راستای نهادینه کردن طب سنتی دانشگاهی و شناساندن آن به عموم مردم، علاوه بر جامعه علمی دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ خانم «سمانه سلیمانی» دکترای تخصصی داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره معیارهای انتخاب «پژوهشگر جوان برتر» در دومین جشنواره طب ایرانی؛ گفت: شرایط و معیارهای مورد توجه هیأت داوران شامل کارنامه پژوهشی از سال ۲۰۱۸ تا پایان سال ۲۰۲۰ مانند تعداد مقالات معتبر، تعداد کتب، تعداد داوری در مجلات و کنگرهها، تعداد ارائه در همایشها و کنگرهها، تعداد کارگاههای برگزار شده و مواردی از این دست بود که به لطف خدا بالاترین امتیاز را در بین شرکت کنندگان کسب کردم.
وی مهمترین چالشهای کنونی جامعه علمی کشور در حوزه داروسازی سنتی را کمبود امکانات، وسعت رشته و کمتر شناخته بودن رشته در بین استادان و اقبال کمتر دانشجویان داروسازی عمومی برای ادامه تحصیل در این رشته دانست و افزود: به علت ماهیت جدید این رشته، همانطور که جای کار و پژوهش در آن بسیار زیاد است، سختیها و چالشهای بیشتری نیز وجود دارد.
خانم سلیمانی در خصوص روند اجرایی برگزاری دومین جشنواره طب ایرانی، ادامه داد: جشنواره به بهترین شکل مدیریت شد که جا دارد از همه دست اندرکاران برگزاری آن و مدیریت خوب سرکار خانم دکتر حسینی یکتا و سرکار خانم دکتر رحیمی تشکر ویژه داشته باشم.
برگزیده بخش «پژوهشگر جوان برتر» دومین جشنواره طب ایرانی گفت: در این دوره از جشنواره، علاوه بر در نظر گرفتن بخش علمی، بخش فرهنگی هنری در زمینههای مختلف، برای شرکت عموم مردم لحاظ شده بود که گام مثبتی در راستای نهادینه کردن طب سنتی آکادمیک و شناساندن آن به عموم، علاوه بر جامعه دانشگاهی است.
خانم سلیمانی افزود: برگزاری جشنوارههایی از این دست و ارتقای سطح دوره به دوره آن، میتواند با شناساندن قابلیت تحقیق و پژوهش و ظرفیتهای بالقوه رشتههای طب ایرانی و داروسازی سنتی و کمک به ارتقای جایگاه این رشتهها در افکارعمومی و جامعه دانشگاهی، انگیزه ادامه تحصیل در این رشتهها را برای دانشجویان پزشکی و داروسازی عمومی ایجاد کند.