کلاسهای سوادآموزان حضوری برگزار میشود
رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: کلاسهای سوادآموزان نهضت به صورت حضوری برگزار میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، آقای شاپور محمدزاده افزود: درحال حاضر شرایط کرونایی کشور بهبود یافته و سوادآموزان با توجه به گروه سنی خود واکسن زدهاند و بنابراین کلاسها حضوری است.
وی با تاکید بر اینکه تعداد سوادآموزان در هر مرکز کم است، یادآور شد: با توجه به کم بودن تعداد سوادآموزان در دوران کرونا امکان برگزاری کلاسهای درس با رعایت فاصله اجتماعی وجود دارد.
مدارس و مراکز آموزشی از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند و آموزش دانش آموزان و همچنین سوادآموزان براساس اطلس یادگیری به صورت مجازی در بستر شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی و بستههای یادگیری تداوم یافت.
وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی امسال پس از گسترش واکسیناسیون عمومی و همچنین کسب مجوز از ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش حضوری و بازگشایی مدارس با حفظ سلامت افراد را در اولویت قرار داد.
۵۰۶ مرکز یادگیری محلی برای سوادآموزان فعال است
رییس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین گفت: ۵۰۶ مرکز یادگیری محلی نهضت سواد آموزی در کشور وجود دارد که به طور میانگین در هر مرکز ۵۰ تا ۷۰ سوادآموز تحصیل میکنند.
آقای محمدزاده افزود: در دوره تحکیم نهضت سوادآموزی تلاش میشود که آموزش با عمق بیشتری انجام شود تا بازگشست به بیسوادی را شاهد نباشیم.
وی ادامه داد: همچنین در مراکز یادگیری محلی ۴۰ عنوان مهارتهای اجتماعی و شهروندی با عناوین و موضوعات مترقی آموزش ارایه میشود تا سوادآموزان بتوانند شرایط زندگی خود را بهبود بخشند.
تاسیس مراکز یادگیری محلی در سال ۹۴ در مصوبه هیات وزیران به تصویب رسید و این مراکز فعالیت خود را در حوزه سوادآموزی از سال ۹۵ آغاز کرد.
تعاریف بسیاری برای سواد ارایه شده است که اولین تعریف را میتوان خواندن، نوشتن، حساب کردن و روخوانی قرآن درنظر گرفت، اما بر اساس تعاریف دیگر، باسواد به افرادی گفته میشود که بتوانند علاوه بر فراگرفتن سواد پایه، به یک زبان خارجه و رایانه هم تسلط داشته باشند و پس از آن دارابودن سواد عاطفی، رسانهای و تربیتی هم به تعریف از سواد اضافه شد.
در آخرین تعاریف از زبان گفته شده که افرادی باسواد هستند که بتوانند با استفاده از دانش و آموختههای خود، پیرامون زندگی تغییراتی ایجاد کنند که در این شرایط فرقی ندارد که مدرک تحصیلی افراد میتواند ششم ابتدایی یا دکتری باشد، از اینرو مراکز یادگیری محلی در راستای این تعریف زبان تاسیس شد.