پخش زنده
امروز: -
نخستین همایش ملی رصد اجتماعی پاندمی کووید ۱۹ در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ۱۹و ۲۰ دی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهرداد فرخی دبیر علمی نخستین همایش ملی رصد اجتماعی کووید۱۹، با اشاره به اینکه اثرات اجتماعی کووید۱۹ سالها باقی میماند، گفت: براساس پیش بینیها شاید پاندومی کرونا در سال۲۰۲۲ تمام شود.
وی با بیان اینکه نیاز است دولتها برای اثرات این پاندومی برنامه داشته باشند، افزود: سلامت اجتماعی، روانی، نابرابری و مشکلات اقتصادی از پیامدهایی است که وجود دارد.
دبیر علمی نخستین همایش ملی رصد اجتماعی کووید۱۹ با اشاره به پیامدهای منفی فراوان کرونا بر جامعه ادامه داد: نشستهای تخصصی مختلفی مانند پیامدهای پاندومی بر جمعیت آسیب پذیر، نابرابری در پاندومی و چالشهای واکسیناسیون در این همایش برگزار میشود.
فرخی با اشاره به تاثیرات زیاد جسمی کرونا بر افراد دارای بیماریهای خاص و زمینهای گفت: افرادی داریم که با توجه به گروه خاص اجتماعی شاید از افراد دارای بیماری زمینهای بیشتر به خطر افتادند.
وی افزود: افراد روز مزد، افرادی که هر روز مجبور هستند سوار مترو شوند و افرادی که در محلهای پر تراکم زندگی میکنند؛ از افرادی هستند که به نظر میرسد نادیده گرفته شده اند.
دبیر علمی نخستین همایش ملی رصد اجتماعی کووید۱۹ با اشاره به اینکه فقط آسیب پذیری فیزیکی کرونا در نظر گرفته شده است، ادامه داد: بر اساس مطالعات ما و دنیا، جمعیتی که در سطح اجتماعی پایینتر هستند بیشتر مبتلا میشوند، مرگ و میر بیشتری دارند و نوع شدیدتری را تجربه میکنند.
فرخی گفت: پیشنهاد دائمی شدن فعالیت رصد خانه سلامت اجتماعی ارائه شده است.
وی افزود: ۸کارگروه در رصدخانه سلامت اجتماعی شامل سالمندان، کودکان، افراد آسیب پذیر، مدافعان سلامت، واکسن و جمعیت عمومی است.