پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و امور مشترکان شرکت توانیر گفت: خسارت ناشی از نوسانات برق ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده درحالی که رقم تعیین شده برای پرداخت ۸۸ میلیارد تومان است.
آقای عبدالامیر یاقوتی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه روند بررسی پروندهها و پرداخت خسارات ناشی از خاموشیهای برق در سال جاری شروع شده است افزود: از ابتدای سال تاکنون ۷۵ هزار پرونده برای اعلام خسارات در سامانه بیمه توانیر تشکیل شده است که برآورد خسارات این میزان پرونده ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه برای پرداخت همه این خسارات ۸۸ میلیارد تومان اختصاص یافته است گفت: این رقم به معنای این است که هر مشترک که تجهیزاتشان دچار حادثه شده است فقط میتواند ۷۰۰ تومان دریافت کند که این رقم با توجه به افزایش قابل توجه قیمت تجهیزات خانگی بسیار کم خواهد بود.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و امور مشترکان شرکت توانیر با بیان اینکه از قبض برق هر مشترک مبلغی برای پرداخت خسارت بیمه کسر میشود ادامه داد: از هر قبض در بخش خانگی که ۲۲ میلیون مشترک هستند ۱۰۰ تومان، از ۵ میلیون مشترک تجاری در هر قبض ۱۰۰۰ تومان، از هر قبض ۷ میلیون مشترکین خانگی روستایی ۵۰ تومان و از قبض هر مشترک تجاری روستایی ۵۰۰ تومان برای بیمه کسر میشود که این رقم بسیار کم است.
یاقوتی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی امسال با افزایش رقم تعیین شده برای بیمه موافقت نکرده است گفت: تجهیزات علاوه بر قطعیهای برق در اثر عوامل مختلفی مانند فرسودگی تجهیز، غیر استاندارد بودن، کلید و پریزها و نحوه اتصال به شبکه و کنتور دچار حادثه خواهد شد.
• قرارداد بیمه حوادث مشترکین به منظور جبران خسارات ناشی از برق در محدوده عرصه و اعیان ملک مشترکین خانگی و تجاری، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ با بیمه دی منعقد شده است.
• کلیه پروندههای خسارات برق مربوط به حوادث رخ داده در سال ۱۴۰۰ که از ابتدای سال در سامانه بیمه توانیر به ثبت رسیدهاند، تحویل شرکت بیمهگر شده است و ارتباط وب سرویس بین سامانه بیمه توانیر و شرکت بیمه برقرار شده است.
• کلیه حق بیمههای دریافت شده از مشترکین توسط شرکت توانیر به حساب شرکت بیمهگر واریز شده است.
• شرکت بیمهگر، بیمه نامههای استانی برای شعب استانی بیمه دی در کشور را صادر و ابلاغ کرده است.
• روند بررسی پروندهها و پرداخت خسارات آغاز شده و برنامهریزی جهت تکمیل رسیدگی به بخش اعظمی از خسارات تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام شده است.
• متناسب با پیشرفت پرداخت خسارات توسط شرکت بیمهگر، گزارشهای مربوطه منتشر خواهد شد.