هر دانش آموز،یک مهارت اجتماعی در فنوج
در راستای طرح «هر دانش آموز،یک مهارت اجتماعی» سه کارگاه سوزن دوزی، سکه دوزی و خیاطی برای توانمند سازی دانش آموزان در مدارس دخترانه فنوج راه اندازی شده است که می تواند آینده شغلی دانش آموزان را بعد از فراغت ازتحصیل تضمین کند .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، تیمور مبارکی رئیس اداره آموزش وپرورش فنوج گفت: در راستای طرح «هر دانش آموز،یک مهارت اجتماعی» از ابتدای سال تحصیلی،با توجه به ظرفیت های هنری که درشهرستان فنوج وجود دارد، سه کارگاه سوزن دوزی، سکه دوزی،خیاطی برای توانمند سازی دانش آموزان در مدارس دخترانه راه اندازی شده است که میتواند کمک زیادی به شکوفا سازی استعداد های کند.
مبارکی بیان کرد: دراین سه کارگاه 120نفر دانش آموز دختر در دوره متوسطه اول ودوم، مشغول بهمهارت افزایی هستند وتاکنون بیش از 40گواهینامه از طرف سازمان فنی و حرفه ای برای این دانش آموزان صادر شده است.
وی افزود:در راستای طرح مهار آموزی دانش آموزان ، یک تفاهم نامه بین سازمان فنی حرفه ای استان و شهرستان نیکشهر به امضا رسید که در پایان دوره ها به دانش آموزان گواهینامه مهارت اعطا میشود،و دانش آموزانمیتواند بعد از فراغت از تحصیل با داشتن این گواهینامه، تسهیلات 20تا 60میلیون تومانی دریافت کنند.
رئیس آموزش وپرورش فنوج عنوانکرد:سوزندوزی سکه دوزی، از مهمترین هنرهای زنان ودختران فنوج است که ارائه آموزشهای اصولی میتوان این دو هنر رو بهیک صنعت پرسود و البته اشتغالزا برای بانوان تبدیل کرد.
زهرا ابراهیمی مدیرکلحوزه زنان وخانواده، استانداری، هم گفت: برای توانمندسازی بانوان سیستانوبلوچستان، یککار مشترک بین پارک علم وفناوری و حوزه بانوان وخانواده، در استانداری شکل گرفته است،که در راستای این کار مشترک،کمک میکنیم،بانوان براساس سلایق روز بازار،تولید محتوا داشته باشند.
وی افزود: هنرسوزن دوزی بانوان سیستانو بلوچستان در کشورهای اروپایی ودر کشورهای حاشیه خلیج فارس،طرفداران زیادی دارد،وهدفما نخست برند سازی به نامسیستان و بلوچستان وصادرات صنایع دستی، بویژه سوزن دوزی، به این کشورها است.
مدیرکل حوزه زنان وخانواده، استانداری افزود: مدرسه بهترین مکان برای آموزش صحیح هنر و مهارت افزایی دختران است که با حمایت از مدارس و آموزشگاه های مهارت محور، درآینده میتوانیم نسل هنرمند خوبی داشته باشیم.