پخش زنده
امروز: -
هنگام سحر از خوردن غذاهای پر ادویه خودداری کنید زیرا باعث عطش و ترش کردن معده میشود.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ افزایش سطح اسید در معده خالی در ماه مبارک رمضان باعث تشدید زخم و التهاب معده و به صورت احساس سوزش در ناحیه معده و زیر دنده ها ظاهر می شود و می تواند به طرف حلق گسترش یابد؛ همچنین غذاهای تند، قهوه و نوشابه این حالت را بدتر می کنند.
بنابراین گزارش، افراد هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیبزمینی، کتلت و گوشتهای سرخ شده خودداری کنند این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارد، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده میشود.
این گزارش می افزاید، روزه داران، خصوصاً آنهایی که دچار بیماریهای گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن این غذاها بپرهیزند یا از لیمو ترش، ماست و سبزی خوردن در کنار این غذاها استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، روزهداران برای پیشگیری از بروز ناراحتیهای گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، باید از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند.
مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست، زیرا این غذاها زمینه بروز ناراحتیهای گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم میکنند.
بهتر است برای جلوگیری از التهاب و سوزش معده، از شش تا هشت لیوان آب در فاصله افطار تا سحر نوشیده و برای پیش گیری از احساس تشنگی در طول روز، لیموترش تازه در سحر مصرف شود.