ایجاد پارکهای سلامت ضرورتی اجتناب ناپذیر
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در کشور ۱۸۰۰ شرکت و هسته فناور در مراکز رشد دانشگاههای علوم پزشکی وجود دارد و اگر به سمت پارکهای فناوری حرکت نکنیم نمیتوانیم بهره مناسبی از این پتانسیل ایجاد شده ببریم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، محمدرضا منظم با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای ایجاد پارکهای علم و فناوری سلامت افزود: در حوزه پارکهای فناوری حرکتهایی در راستای ایجاد ساختار و اساسنامه در حال انجام میباشد. مساله مهم این است که بومی سازی ساختارها در دانشگاههای علوم پزشکی دارای یک نسخه واحد نیست و در هر دانشگاه منحصر به همان دانشگاه است و وزارت بهداشت با حساسیت لازم این مساله را دنبال میکند.
منظم توجه به تجاری سازی را در ایجاد پارکهای سلامت حائز اهمیت توصیف کرد و افزود: بحث شتاب دهندهها و مراکز نوآوری در دل اساسنامهها دیده شده است و این اکوسیستم جدید با هماهنگی لازم وزارت بهداشت و معاونت علمی و وزارت علوم خواهد بود.
نیازمند کمیته فنی برای ارزیابی پیشرفت پارکهای سلامت هستیم
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با ارائه آماری از میزان پیشرفت فضای پارکهای سلامت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: شیوه استانداردی در ارائه گزارش پیشرفت پارکها وجود ندارد. البته با تکیه بر تجربه پارک فناوری پردیس ۶ محور برای پیشرفت پارکهای سلامت در نظر گرفتهایم که در سه دوره ارزشیابی صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: برای ارزیابی میزان پیشرفت پارکهای فناوری سلامت نیازمند یک کمیته فنی هستیم و برای این کمیته پیشنهاد من این است که روسای پارکها و معاونین آنها در این کمیته حضور داشته باشند و در برنامهریزی و سیاستها کمک کنند. مشاوران هم از افراد موثر پارکهای دیگر انتخاب شوند که تعامل را نیز افزایش میدهند.
بر اساس این گزارش نشست روسای پارکهای علم و فناوری سلامت با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئیس دفتر توسعه فناوریهای سلامت وزارت بهداشت در محل پارک فناوری پردیس شنبه یازدهم دی ماه سال جاری برگزار شد.
همچنین پس از بازدید از زیر ساختهای پارک فناوری سلامت پردیس؛ میزگردی تحلیلی با موضوع " فرصتها و چالشهای پیش رو در مدیریت پارکهای علم و فناوری سلامت" با حضور روسای پارکهای علم و فناوری سلامت برگزار شد.