جشنواره غذاهای محلی، دست ساختهها و صنایع دستی سواد آموزی در لیکک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آموزش و پرورش بهمئی با بیان اینکه جشنواره غذاهای محلی و سنتی به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد گفت: در این جشنواره ۵۰ آموزشیار و سواد آموز نهضت سواد آموزی این شهرستان در قالب ۵ گروه، دست پختهای خود را به نمایش گذاشتند. غلامعلی مویدی افزود: ایجاد روحیه تعاون و همکاری، گرامیداشت هفته سواد آموزی و یاد و خاطره شهید، احیای سنتها و تقویت فرهنگ کار گروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است. مویدی اضافه کرد: سوادآموزان و آموزشیاران با زیبایی، ظرافت، استفاده از ترکیب رنگی مناسب، طعم و مزه غذا و هزینه پایین، خلاقیت خود را در پخت غذاهای محلی نشان دادند. وی ادامه داد: کم نمک بودن، کم روغن بودن، بکارگیری ابتکار در تهیه غذاها، ترویج غذاهای سالم و دوری از غذاهای آماده و فست فودی مهمترین شاخصهای تهیه و عرضه غذای سالم در این جشنواره است. فرماندار شهرستان بهمئی هم ترویج استفاده از غذاهای محلی و سفره سالم بین خانوادهها و توجه جدی به موضوع سلامت را بسیار مهم دانست. علی محمدی افزود: کار صنایع دستی و دست ساختههای سواد آموزان و آموزشیاران از زیباترین بخشهای این جشنواره است که انتظار میرود به این موضوع هم توجه جدی شود.
برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک