پخش زنده
امروز: -
استاندار همدان از ذخیره سازی کالاهای اساسی موردنیاز به اندازه کافی در استان همدان خبر داد.
وی تصریح کرد: این اقدامات در راستای تامین و ذخیره سازی کالاهای اساسی و موردنیاز مردم منجر به حفظ آرامش و ثبات قیمتها و همچنین کوتاه شدن دست دلالان و واسطهها در بازار شده است.
استاندار همدان با اشاره به اینکه تغییرات در ارز ترجیحی در چند سال گذشته موجب بروز تغییراتی در قیمت کالاهای اساسی شده است، افزود: دولت سیزدهم هیچ گونه برنامهای برای افزایش قیمت کالاهای اساسی از جمله گندم، آرد و دارو ندارد.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: با توجه به سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم، افزایش جهشی قیمت در کالاهایی همچون گندم، آرد، گوشت، تخم مرغ، مرغ، شیر و داور برای امسال و سال آینده نخواهیم داشت.
وی گفت: برای نظارت بهتر بر فعالیت بازار و وضعیت ذخایر کالاهای اساسی باید از پایگاههای بسیج در بازرسیها استفاده شود و تشکیل قرارگاه اقدام مشترک تنظیم بازار در سطح ملی علاوه بر تعدیل قیمتها موجب برقراری تعادل و ثبات در بازار خواهد شد.
استاندار افزود: تیمهای بازرسی در استان برای ماههای پایانی سال با همکاری سازمانهای صمت، جهاد کشاورزی، بسیج اصناف، اتحادیه اصناف، اداره غله و پشتیبانی امور دام به صورت یکپارچه و متحد قیمتها را در بازار رصد میکنند.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: دولت قصد دارد از طریق کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار در سطح ملی، علاوه بر تعدیل قیمتها و برقراری تعادل و ثبات در بازار، دست دلالان در ایجاد بی ثباتی بازار و افزایش قیمتها را کوتاه کند.
وی با تاکید بر اینکه دولت به دنبال هدفمند کردن یارانههایی است به صورت غیرمستقیم پرداخت میکند، گفت: در برنامه ریزی و اقدام دولت سیزدهم برای هدفمند کردن یارانه ها، حدود ۶۰ میلیون نفر از یارانههای دولتی بهرهمند خواهند شد.
استاندار همدان با بیان اینکه با متخلفین در ایجاد بی ثباتی و افزایش بی رویه قیمتها و افرادی که موجب ایجاد ناامنی در بازار میشوند قاطعانه برخورد میکنیم، تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار در استان، حمایت از تولید کننده و مصرف کننده است.
وی با تاکید بر ضرورت پیگیری مشکلات و تشدید نظارت در خصوص کیفیت آرد و نان در استان همدان، گفت: در زمینه کیفیت پخت و عرضه نان باید اقدامات کنترلی و نظارتی موثری از طریق سازمانهای صمت و غله در پیگیری و اجرا شود.
قاسمیفرزاد از وظایف کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان همدان را حمایت از تولید کننده و مصرف کننده عنوان کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه سال جدید و ماه رمضان، فرمانداران شهرستانهای تابعه باید نظارت و کنترل خود بر بازار را تشدید کنند.
استاندار همدان تصریح کرد: با توجه به گزارشهای موجود، مصرف مرغ در استان روزانه ۱۴۰ تا ۱۶۰ تُن است که جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام باید میزان سرانه مصرف مرغ استان را برآورد کنند تا خرید تضمینیِ مازاد مرغ تولیدی استان انجام و در مواقع ضروری به بازار تزریق شود تا مصرفکننده و تولیدکننده آسیب نبیند.
وی با تاکید بر کاهش هزینه حمل و نقل آرد نانواییها نیز گفت: شورای آرد و نان در زمینه قیمت حمل و نقل آرد و هزینه آن بررسیهای لازم را انجام دهد تا در حق نانواییها اجحافی صورت نگیرد.
استاندار همدان افزود: برای ایجاد رقابت، کارخانههایی که آرد با کیفیت تولید میکنند، تشویق شده و سهمیه آرد آنها نیز افزایش مییابد و کارخانههایی که آرد آنها کیفیت ندارد، باید نسبت به تعمیر تاسیسات و تجهیزات خود اقدام کنند.