پخش زنده
امروز: -
کاشت حلزون تکنولوژی پیشرفتهای است که شنوایی را برای کودکانی که با استفاده از سمعک نیز قادر به شنیدن هستند، ایجاد میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیر کل اداره بهزیستی خوزستان گفت: مرکز کاشت حلزون در استان از سال ۹۲ راه اندازی شده و تاکنون ۷۰۲ نفر مورد عمل کاشت این وسیله قرار گرفته اند.
غلامرضا صدیق راد با بیان اینکه ۱۱۰ نفر از این تعداد در سال ۹۹ کاشت حلزون انجام داده اند و از خدمات پس از عمل بهرهمند شده اند، افزود: در صورتیکه مراحل توانبخشی قبل و بعد از عمل کاشت حلزون شنوایی به خوبی طی شوند، رشد مهارتهای گفتار و زبان، آموزش مفاهیم و درک مطلب را برای فرد دچار آسیب شنوایی به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه فرد دارای حلزون شنوایی همچون افراد با شنوایی طبیعی میتواند به فعالیتهای اجتمایی بپردازد، اظهار افزود: در خوزستان ۴ مرکز خانواده و کودک مبتلا به اختلالات شنوایی با ظرفیت ۲۰۰ نفر وجود دارد، که به توانخواهان در شهرستانهای آبادان، دزفول، اهواز ۲ مرکز خدمات آموزشی و توانبخشی ارائه میکنند.
صدیق راد بیان داشت: در این مراکز به کودکانی که از سنین شیر خوارگی به دلیل ابتلا به اختلالات شنوایی در یادگیری و بکارگیری گفتار و زبان دچار مشکلاتی شده اند و نیز به والدین این کودکان خدمات ارائه میشود.
بیشتر بخوانید: کاشت حلزون برای ناشنوایان مادرزادی
این مقام مسئول خدمات توانبخشی به این کودکان را شامل؛ مجموعه اقدامات و خدمات ویژه کودکان دارای اختلالات شنوایی جهت سهولت ارتباط دریافتی و بیانی، با استفاده از وسیله تقویت کننده مناسب و ارائه آموزشهای ویژه به آنها عنوان کرد.