پخش زنده
امروز: -
آمریکا با ۸۲۴۲۷۷ مورد مرگ و میر، آسیب دیدهترین کشور از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، چه از نظر میزان مرگ و میر ناشی از آن، چه از نظر میزان ابتلا مردم به ویروس آن، تاکنون بوده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری فرانسه آخرین تحولات، اقدامات محدودیت زا، تدابیر قرنطینهای برای مهار بیماری همه گیر کووید-۱۹ و آخرین آمار مربوط به جان باختگان و شمار مبتلایان به این ویروس در جهان طی ۲۴ ساعت گذشته را به شرح زیر است:
- بیش از یک میلیون مورد ابتلا در روز
بر اساس شمارش خبرگزاری فرانسه، با تشدید تعداد موارد ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ در جهان، نقطه عطف نمادین یک میلیون مورد جدید ابتلای روزانه برای اولین بار در هفته ۲۳ تا ۲۹ دسامبر به ثبت رسید. بدین ترتیب بیش از ۷.۳ میلیون مورد جدید ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ در هفت روز گذشته شناسایی شده که به طور متوسط روزانه ۱۰۴۵۰۰۰ مورد است.
- منع آمد و شد در کبک کانادا
کبک روز پنجشنبه از بازگشت منع آمد و شد شبانه از ساعت ۱۰ شب تا ۵ صبح در کل این استان فرانسوی زبان از آغاز شب سال نو، خبر داد. در روزهای اخیر سویه اومیکرون ویروس کرونا به شدت در کانادا شیوع پیدا کرده است.
- آفریقای جنوبی: بدون اوج مرگ و میر
آفریقای جنوبی که ماه گذشته نوع جدید کووید-۱۹ در آن شناسایی شد، روز پنجشنبه اعلام کرد که اوج موج سویه اومیکرون ویروس کرونا را بدون افزایش قابل توجهی در تعداد مرگ و میرها پشت سر گذاشته است. این کشور همچنین کاهش محدودیتهای مربوط به کووید، از جمله لغو منع آمد و شد در شب را اعلام کرده است.
- واکسن جانسون و جانسون ۸۵ درصد در آفریقای جنوبی مؤثر بوده است
بر اساس مطالعهای که توسط شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی انجام شد، واکسن یک دوز جانسون اند جانسون و دوز یادآور آن تا ۸۵ درصد در برابر موارد شدید عفونت در آفریقای جنوبی که اکنون سویه اومیکرون ویروس کرونا در آن غالب شده، موثر است.
- مقامات بهداشتی آمریکا به شهروندان این کشور توصیه میکنند از سفرهای دریایی اجتناب کنند
مقامات بهداشتی آمریکا به دلیل افزایش تعداد موارد ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ در کشتیها از زمان شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا، به مردم توصیه کرده اند از سفرهای دریایی، از جمله کسانی که واکسینه شده اند، خودداری کنند.
- فرانسه محدودیتهایی را برای ورود انگلیسیها وضع کرده بود برداشت
پس از دو روز سردرگمی، پاریس موقتا محدودیتهایی را که مانع از عبور انگلیسیها از مسیر فرانسه به سایر کشورهای اروپایی میشد، لغو کرد. این دستورالعملها افراد عادی و حتی دولت انگلیس را غافلگیر کرد.
- پرتغال طول قرنطینه را کاهش میدهد
مقامات بهداشتی پرتغال تصمیم گرفته اند دوره قرنطینه افراد مبتلا به ویروس کرونا بدون نشان دادن علائم و همچنین موارد تماس آنها را از ده روز به هفت روز کاهش دهد.
- روسیه: ۸۷۰۰۰ کشته در نوامبر
آژانس ملی آمار روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد، روسیه ۸۷۵۲۷ مرگ مرتبط با کووید-۱۹ را در ماه نوامبر ثبت کرده است که یک رقم بی سابقه ماهانه به حساب میآید. از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در ۱۲ دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان در مرکز چین و سرایت آن به کل جهان و به تبع آن، به روسیه، تاکنون بیش از ۶۰۰۰۰۰ نفر در روسیه جان خود را به علت ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ از دست داده اند. این در حالی است که بر اساس آمار و ارقام و دادههای رسمی منتشر شده شمار تلفات روسیه به علت این بیماری تاکنون فقط ۳۰۷۹۴۸ نفر بوده است.
- پاپ مراسم نیایش خود در میدان سن پیترو (به ایتالیایی: Piazza San Pietro)، در روبروی کلیسای سن پیتر در دولت شهر واتیکان، را لغو کرد
پاپ فرانسیس دیدار سنتی سال نو خود از میدان سن پیترو در دولت شهر واتیکان، را به دلیل خطر آلودگی به کووید-۱۹ ناشی از این نوع تجمع لغو کرد.
- بیش از ۵.۴ میلیون کشته
بر اساس محاسبات و ارزیابیهایی که خبرگزاری فرانسه با استناد به آمار و ارقام رسمی منتشر شده توسط وزارت بهداشت کشورهای مختلف در جهان به دست آورده است، از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین و سرایت آن به کل جهان، حداقل ۵ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۱۶۰ نفر جان خود را به علت ابتلا به این بیماری از دست داده اند. با این حال، آماری که درباره شمار قربانیان کرونا هر روز به طور رسمی منتشر میشود عموما کمتر از حد واقعی برآورد میشود. چون این گزارشها مبتنی بر آمار رسمی است که مراکز بهداشتی اعلام میکنند و در برگیرنده بازنگریهای افزایشی نیست که بعدا انجام میگیرد. بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت که به عنوان نهاد کارشناسی سازمان ملل متحد نقش سازماندهی در امور بهداشتی و سلامت جامعه جهانی را برعهده دارد، میزان تلفات جهانی این همهگیری میتواند دو تا سه برابر بیشتر از ارقامی باشد که به طور رسمی اعلام میشود.
آمریکا با ۸۲۴۲۷۷ مورد مرگ و میر، آسیب دیدهترین کشور از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، چه از نظر میزان مرگ و میر ناشی از آن، چه از نظر میزان ابتلا مردم به ویروس آن، تاکنون بوده است. بعد از آمریکا برزیل با (۶۱۸۹۸۴)، هند با (۴۸۰۸۶۰) و روسیه با (۳۰۷۹۴۸) آسیب دیدهترین کشورها از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، چه از نظر میزان مرگ و میر ناشی از آن، چه از نظر میزان ابتلای مردم به ویروس آن، تاکنون بوده اند.