پخش زنده
امروز: -
فعالان فرهنگی و اجتماعی قم در دیدار با رئیس جمهور موضوعات مختلفی همچون؛ وضعیت حجاب، کتاب و کتابخوانی، شایسته سالاری و رسیدگی به وضعیت اتباع خارجی را مطرح کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام لقمان پور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در این دیدار به اهمیت جایگاه فرهنگی قم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نگرانی اصلی این است که مشکلات و معضلات اقتصادی فرهنگ را به حاشیه براند.
خانم شکوریان مسئول مقر کتاب نیز بر لزوم افزایش بودجه فرهنگی کشور تاکید کرد و گفت: در این راستا باید نگاه ویژهای به قم داشته باشیم چراکه قم حقیقتا پایتخت فرهنگی کشور است.
حجت الاسلام وطن خواه دیگر فعال فرهنگی حاضر در این نشست به ظرفیتهای عظیم جبهه انقلاب اشاره کرد و گفت: جبهه انقلاب اسلامی دارای ظرفیتهای گستردهای است که اگر با تمام توان وارد عرصه فرهنگی شود قطعا بسیاری از مشکلات مرتفع میشود.
حجت السلام رضایی دبیر جامعه فعالین فرهنگی اربعین نیز در این نشست اربعین را ظرفیت ویژه کشور دانست و گفت: میتوان از ظرفیت اربعین در برهههای حساس کشور بهرهمند شد و گرههای بسیاری را باز کرد.
بیطرفان یکی دیگر از فعالان جهادی و فرهنگی نیز در این جلسه بر بالا بردن توان و ظرفیت اجتماعی تاکید کرد و گفت: پایگاه و جایگاه مردمی که همواره پای نظام و انقلاب ایستاده اند را باید حفظ کنیم چرا که همواره پاسداران واقعی نظام بوده اند.
رئیس جمهور نیز در این جلسه بر استفاده هرچه بیشتر از نظرات کارشناسی در حوزه فرهنگ تاکید کرد و گفت: ایجاد تحول در حوزههای مختلف، ماموریت مهم دولت سیزدهم است که با اجرای عدالت در جامعه محقق میشود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به ظرفیتهای نظام و انقلاب برای ایجاد تحول گفت: باید نگاه واقع بینانهای به مسائل داشته باشیم و درکنار نقاط قوت، نقاط ضعف را هم ببینیم تا راهکارهای درستی پیش بینی و اجرا کنیم.
وی همچنین بر ارائه نظرات عملیاتی در حوزه فرهنگ تاکید کرد و گفت: دولت سیزدهم به دنبال پاسخگویی و حل و رفع مسائل و مشکلات کشور است و حوزههای علمیه در ارائه این نظرات میتوانند بسیار راهگشا باشند.
وی همچنین از آماده سازی سند تحول دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در کشور ما سازمانها و وزارتخانههایی وجود دارد که تنها به یک بعد از وظایف و مسئولیتهای خود میپردازند که باید این روند اصلاح شود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزارت جهاد کشاورزی را دو نمونه از این سازمانها و نهادها عنوان کرد و گفت: در برنامه و بودجه در حال حاضر تنها به بخش بودجه و در جهاد کشاورزی تنها به بخش کشاورزی پرداخته میشود و از بخش جهاد غفلت میشود که نیاز است این روند اصلاح شود.