پخش زنده
امروز: -
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از ابتلای ۳ مورد قطعی به سویه جدید کرونا اومیکرون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، ابراهیم سلمانی با اشاره به ارسال ۳ مورد مشکوک به سویه جدید کرونا گفت: متاسفانه قطعیت امیکرون بودن این سه مورد تایید شد و یزد نیز به جمع استانهایی پیوست که سویه جدید کرونا در آن وجود دارد.
وی ادامه داد: با توجه به سرعت بالای انتشار این ویروس، احتمالا افراد بسیار بیشتری آلوده به این ویروس در استان وجود دارند.
سلمانی بر لزوم تکمیل چرخه واکسیناسیون با تزریق دوز سوم تاکید کرد و افزود: افرادی که تاکنون برای تزریق واکسن مراجعه نکرده اند حتما نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند و آنهایی که فقط دوز اول را دریافت کرده اند نسبت تزریق دوز دوم و کسانی هم که هر دو دوز را دریافت کرده، هرچه سریعتر برای تزریق دوز سوم مراجعه کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: هم استانی ها با توجه به شناسایی اومیکرون در استان باید علاوه بر دریافت واکسن، رعایت شیوه نامههای بهداشتی را جدی بگیرند و حتی الامکان با توجه به سرعت بالای سرایت این ویروس در فضاهای باز از یک ماسک و در فضاهای سربسته بدون تهویه از دو ماسک استفاده کنند.