با هدف ترویج غذاهای بومی و محلی؛
برگزاری جشنواره غذاهای محلی در لیکک
جشنواره غذاهای محلی، دست ساختهها و صنایع دستی سواد آموزی در لیکک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکهگیلویه و بویراحمد، جشنواره غذاهای بومی و محلی و صنایع دستی آموزشیاران و سوادآموزان اداره آموزش و پرورش بهمئی با معرفی برترینها و ویژه برنامههای مختلف در شهر لییک برگزار شد.فرماندار شهرستان بهمئی گفت: ترویج استفاده از غذاهای محلی و سفره سالم بین خانوادهها و توجه جدی به موضوع سلامت را بسیار مهم دانست.علی محمدی افزود: انتظار میرود با برنامه ریزی دقیق، برنامههای مختلف فرهنگی و اجتماعی به منظور تشویق خانوادهها در مدارس و مراکز سواد آموزی بیشتر از گذشته اجرائی شود.محمدی اضافه کرد: کار صنایع دستی و دست ساختههای سواد آموزان و آموزشیاران از زیباترین قسمتهای این جشنواره است که انتظار میرود به این موضوع هم توجه جدی شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی هم با بیان اینکه جشنواره غذاهای محلی و سنتی که به مناسبت هفته سواد آموزی و گرامیداشت ۷ دی ماه برگزار شد گفت: در این جشنواره ۵۰ آموزشیار و سواد اموز نهضت سواد آموزی شهرستان بهمئی در قالب ۵ گروه، دست پختهای خود را به نمایش گذاشتند.
غلامعلی مویدی افزود: ایجاد روحیه تعاون و همکاری، گرامیداشت هفته سواد آموزی و یاد و خاطره شهید، احیای سنتها و تقویت فرهنگ کار گروهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
مویدی اضافه کرد: سواد آموزان و آموزشیاران با زیبایی، ظرافت، استفاده از ترکیب رنگی مناسب، طعم و مزه غذا و هزینه پایین خلاقیت خود را در پخت غذاهای محلی نشان دادند.
مدیر آموزش و پرورش بهمئی با اشاره به اینکه، گروههای مختلفی توانمندی و ابتکار خود را در پخت غذاهای سالم به نمایش گذاشتند گفت: ارتقاء کیفیت اجرای طرحهای مختلف سلامت، اولویت اصلی وزرارت آموزش و پرورش و وزارت است.
مویدی ادامه داد: کم نمک بودن، کم روغن بودن، بکارگیری ابتکار در تهیه غذاها، ترویج غذاهای سالم و دوری از غذاهای آماده و فست فودی مهمترین شاخصهای تهیه و عرضه غذای سالم در این جشنواره است.