فوائد مصرف سبزی ومیوه بین افطار و سحر
افراد روزه دار برای جبران کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان به مصرف فراوان سبزی و میوه توجه کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مژگان خطیبی با بیان این مطلب گفت: به افراد روزهدار توصیه میشود برای تامین آب مورد نیاز بدن، در فاصله زمانی افطار تا سحر از میوههای مختلف، به ویژه میوههای آبدار همچون هندوانه، طالبی و گرمک استفاده کنند.
وی افزود: افرادی که مشکل دیابت ندارند هم میتوانند از شربتها و عرقهای سنتی همچون عرق بیدمشک، خاکشیر، شاتره و آبزرشک استفاده کنند.
وی درباره تغذیه در ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه وعده های غذایی به سه قسمت، سحری، افطار و شام تقسیم می شود.
خطیبی با تاکید بر این که به دلیل فعالیت بیشتر افراد در صبح، وعده سحری باید کامل باشد گفت: انرژی دریافتی باید میزان انرژی و فعالیت روزانه را داشته باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به این که در روز، فرد مدت زمان زیادی تشنه است، روزه داران از مواد غذایی که مدر نباشد در وعده سحری استفاده کنند.
وی ادامه داد: مصرف چای به دلیل مدر بودن در وعده سحری باعث کم آبی بدن فرد روزه دار در روز می شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: مصرف بعضی از میوه ها مانند هلو و سبزی ها مانند کاهو جبران کم آبی بدن فرد روزه دار را می کند.
وی با توصیه بر این که روزه داران باید روزه خود را با مواد غذایی سبک افطار کنند اضافه کرد: بهتر است روزه داران با مصرف یک فنجان چای کم رنگ یا خرما افطار کنند.
وی گفت: مصرف نوشیدنی سرد در وعده افطار را پس از15ساعت گرسنگی و تشنگی، به معده استرس وارد می کند.
خطیبی همچنین توصیه کرد: روزه داران در وعده شام غذای سبک مصرف کنند زیرا هر قدر وعده شام بیشتر و سنگین تر باشد فرد برای وعده سحری کمتر اشتها دارد.