پخش زنده
امروز: -
به مناسبت هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی از ۳۰نفر از آموزش دهندگان فعال، مدیران مراکز و خانواده ۳شهید که مراکز یاددهی به نام شهید آنها مزین است تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش بردسکن در این مراسم با بیان اینکه امسال برای اولین بار طرح سوادآموزی مدرسه محور در سراسر کشور و خراسان رضوی اجرا شد گفت:با توجه به محوریت و پایگاه بودن مدرسه تمام فعالیتهای سوادآموزی در مدرسه انجام و تمام ارکان مدرسه از مدیران و معلمان و شورای مدرسه که بتوانند در رسیدن به نقطه مطلوب که نداشتن یک نفر بیسواد است به ما کمک کنند ۳درصد از سرانه هرسواد آموز به حساب آنها واریز میشود.
علی اکبر چراغیان با بیان اینکه ۶۵آموزش دهنده با ۶۷۹فراگیر در سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال در حال فعالیت هستند افزود: سن آموزش ۱۰تا۴۹ سال است که تحت پوشش از این حوزه قرار می گیرند و افراد بالای این سن با کسب مجوز از معاونت سوادآموزی در حوزه عشایر و کشاورزان میتوانند در کلاسهای نهضت سوادآموزی شرکت کنند.
وی نرخ با سوادی در شهرستان بردسکن را ۹۷درصد اعلام کرد و گفت: تشکیل صندوق تعاونی بانوان کم سواد و بی سواد در ایجاد کارگاههای تولیدی منجر به کسب درآمد از دیگر برنامههای سوادآموزی در مراکز خواهد بود که امید است با همکاری خوب جهاد کشاورزی و نهضت سوادآموزی منجر به نتایج مطلوب در این حوزه شود.
مدیر آموزش و پرورش بردسکن از استخدام ۲۵نفر از آموزش دهندگانی که مشمول طرح ایثارگری قرار گرفته اند به بدنه آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تا کنون پرونده ۲۲نفر ازآموزش دهندگان تایید شده است که از مهرماه سال آینده راسما وارد آموزش و پرورش میشوند.
جحت الاسلام محرم مصوری امام جمعه موقت بردسکن هم در این مراسم کار در نهضت سوادآموزی را یک کار فرهنگی و جهادی دانست گفت: باسوادی از امتیازات فرهنگی شهرستان است و آموزش و پرورش باید تلاش کند تا میزان اندک بی سوادی در این شهرستان از بین برود.
در پایان این مراسم از ۳۰نفر از آموزش دهندگان فعال، مدیران مراکز یاددهی و ۲تن از آموزش دهندگان حافظ قرآن و یک نفر که در رشته مقاله نویسی در کشور حائز رتبه برتر شده بود تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم نیز از مادر شهیدان اکبری زارع که مرکز یاددهی روستای کوشه به نام فرزندان شهیدش مزین است نیز مورد تکریم و تجلیل قرار گرفت.
در حاشیه برگزاری این مراسم نمایشگاهی از دست سازههای هنر آموزان مراکز یاددهی شهیدان اکبری زارع روستای کوشه، شهید یوسفی مقدم شهر بردسکن و شهید نصیری شهرآباد در ۱۰رشته شامل نقاشی و سیاه قلم، رو دوز سنتی، عروسک بافی، فرت بافی، گلیم بافی، نمد دوزی و صنایع دستی به نمایش گذاشته شده بود.