پخش زنده
امروز: -
۹ دی به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شده است
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خوزستان ،مردم اهواز در ۷ دی ۸۸ یک روز پس از هتک حرمت عاشورا توسط فتنه گران به خیابانها آمدند و با امضای طوماری خواستار برخورد قوه قضاییه با سران فتنه شدند.
همین حرکت مردمی ۷ دی ۸۸ بنیان گذار حرکتهای دیگری در نقاط مختلف کشور شد و ۹ دی ۸۸ حماسه بصیرت را بنیان گذاشت.
مردم ایران همه ساله در ۹ دی ۸۸ گرد هم میآیند و پیمانی نو با ولایت میبندند و با صدای رسا اعلام میکنند اجازه فتنه گری و به آشوب کشیدن کشور را به کسی نمیدهند.
۳ درس مهم حماسه ۹ دی
حجت الاسلام سید محسن شفیعی اظهار کرد: امروز که بر میگردیم و حوادث سال ۸۸ را بازخوانی میکنیم و به ویژه از اسناد و مدارکی که در این سالها از فعالیتهای انجام شده در آن دوران به دست آمده استفاده میکنیم، میتوانیم سه درس عمده از این روز تاریخی و وقایع قبل از آن برداشت کنیم.
وی افزود: درس نخست این است که نظام سلطه از دشمنی با انقلاب اسلامی دست بر نداشته است. خوش بینی به نظام سلطه، ساده انگاری، خوش باوری و بیاطلاعی از تجربههای تاریخی است. ما هرجا به نظام سلطه اعتماد کردهایم هزینه سنگینی دادهایم که برجام از اسناد معتبری است که گواهی این مطلب است.
نماینده، ولی فقیه در دانشگاههای خوزستان گفت: درس دوم این است که همه افراد، اشخاص و سلیقهها باید قانون را پذیرفته و به آن احترام بگذارند. اینطور نیست که قانون را بصورت جزئی نگاه کنیم و اینکه هر جا قانون به نفع ما است از آن استفاده کنیم و هرجا به ضرر ما است آن را زیر پا بگذاریم، این کونه سلیقهای عمل کردن زشت و ناپسندی است.
وی بیان کرد: درس سوم از حماسه نهم دی این است که باطل کننده همه فتنهها، پیوند مردم با امام امت است.
وقتی در نهم دی مردم بار دیگر پیوند خود با رهبری را تحکیم کردند، دیدیم که در شرایط بهوجود آمده بسیاری از مشکلات نظام در آن مقطع مرتفع و تفرقهها به وحدت تبدیل شد.