نیمه کاره رها شدن طرحهای راهداری در دیشموک
طرحهای راهداری بخش دیشموک به علت نبود نظارت بر پیمانکاران و کمبود بودجه تعطیل و نیمه کاره رها شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار کهگیلویه در بازدید از پل ارتباطی تنگ چویل با اشاره به خالی شدن بستر پل رودخانه تنگ چویل، گفت: این پل بر روی رودخانه خروشان سمه و حد فاصل استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد است.دارا کریمی نژاد افزود: با توجه به اهمیت این پل ارتباطی به دلیل خروشان بودن رودخانهو نامناسب بودن جنس خاک بر اثر طغیان رودخانه سمه در معرض خطر تخریب قرار گرفته است.
کریمی نژاد با اشاره به ابعاد فنی بسترسازی پل تنگ چویل و سهل انگاری پیمانکار، ادامه داد: به دلیل سهل انگاری پیمانکار و نبود نظارت صحیح برای اجرای طرح بستر سازی رودخانه، هم اکنون اداره راهداری اقدام به سنگ درمانی پایههای پل کرده است.
فرماندار کهگیلویه اضافه کرد: از نهادهای نظارتی خواستار رسیدگی به تخلفات اجرای این طرح توسط پیمانکار بوده که حوزه راهداری موظف به ملزم کردن پیمانکار برای ادامه طرح و یا خلع ید آن بوده تا عملیات بستر سازی، ترمیم و مرمت این پل ارتباطی به سرعت انجام شود.
کریمی نژاد با اشاره به سفر ریاست جمهوری و اختصاص اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای راههای روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای راههای روستایی این مبلغ پیش بینی شده که پل ارتباطی تنگ چویل مدنظر استاندار و ریاست جمهوری بوده است که در بودجه ۱۴۰۱ اعتباری برای آن لحاظ شده است.
مدیر راهداری شهرستان کهگیلویه نیز با اشاره به اختصاص اعتبار اولیه ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی به ترمیم و بستر سازی پل تنگ چویل توسط پیمانکار گفت: این طرح توسط پیمانکار در حال اجرا بوده که متأسفانه پیمانکار بدون هیچ گونه عذر موجه عملیات بسترسازی و ترمیم پل تنگ چویل را نیمه کاره رها کرد.
علی دیانتی افزود: هم اکنون ادوات اداره راهداری در حال ایمن سازی فنداسیون و پایههای پل تنگ چویل برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از سیل است.
دیانتی با اشاره به غیر فعال شدن ۶ طرح راهداری در بخش دیشموک و تعطیلی عملیات راهسازی توسط پیمانکاران، ادامه داد: طرح جاده تنگ چویل، طرح ارتباطی دم رود ایک به دلی و ده احمد توسط پیمانکاران به علت نبود اعتبار کافی تعطیل شده است.
بخشدار دیشموک با اشاره به ۲۷۵ کیلومتر راه ارتباطی روستایی و مواصلاتی این بخش گفت: از این تعداد ۱۲۵ کیلومتر آسفالته و مابقی خاکی هستند
صفا حبیبی فر با اشاره به عدم آسفالت جادههای روستایی این بخش، افزود: جاده دیشموک به مورخانی، دیشموک به امیرآباد و ده قاضی، جاده دلی، جاده دیشموک و چندار با وجود تعیین پیمانکار، طرحها غیر فعال و نیمه کاره رها شده است.