پخش زنده
امروز: -
شیوع سریع سویه اومیکرون ویروس کرونا باعث شده است بسیاری از مهمانداران و خدمه پرواز به این سویه جدید از ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ مبتلا شوند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری فرانسه، آخرین تحولات، اقدامات محدودیت زا، تدابیر قرنطینهای برای مهار بیماری همه گیر کووید-۱۹ و آخرین آمار مربوط به جان باختگان و شمار مبتلایان به این ویروس در جهان طی ۲۴ ساعت گذشته را به شرح زیر اعلام کرد:
- آمریکا: کمبود تستهای غربالگری
دکتر آنتونی فائوچی، مشاور ارشد کاخ سفید در امر مبارزه با بیماریهای همهگیر، روز یکشنبه اطمینان داد که کمبود تستهای غربالگری کووید-۱۹ که در آمریکا مشاهده شده است به زودی برطرف خواهد شد، آنهم در اوضاع و شرایطی که کشور شاهد شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا است.
این اپیدمیولوژیست در این باره افزود در حالی که به مناسبت تعطیلات خانوادگی پایان سال، مردم آمریکا برای انجام آزمایشهای کرونا به مراکز غربالگری هجوم میآورند یکی از مشکلات در حال حاضر این است که کیتهای آزمایش تا قبل از ژانویه به طور کامل در دسترس همه قرار نخواهد گرفت. به ویژه در کیتهایی که در خانه آزمایش میشوند.
- تقریبا ۸۰۰۰ پرواز در سراسر جهان در تعطیلات آخر هفته کریسمس لغو شد
حدود ۷۹۰۰ پرواز خطوط هوایی در سراسر جهان در تعطیلات آخر هفته کریسمس لغو شد که علت اصلی آن نیز شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا که با سرعتی بالا در جهان در حال گسترش است. شیوع سریع سویه اومیکرون ویروس کرونا باعث شده است بسیاری از مهمانداران و خدمه پرواز به این سویه جدید از ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ مبتلا شوند.
- افزایش موارد بستری شدن کودکان در بیمارستان در نیویورک
مقامات بهداشتی نیویورک شاهد افزایش تعداد کودکان بستری در بیمارستان به خاطر کووید-۱۹ هستند.
مقامات آمریکایی گفتند: بزرگترین افزایش مربوط به شهر نیویورک با پذیرش چهار برابری در بازه زمانی پنجم دسامبر تا ۱۹ دسامبر است. نیمی از این پذیرشها مربوط به کودکان زیر پنج سال است که برای واکسینه شدن بسیار کوچک هستند.
- ۶۰ کشتی تفریحی آلوده به سویه اومیکرون ویروس کرونا
بیش از ۶۰ کشتی تفریحی موضوع تحقیقات مقامات بهداشتی آمریکا پس از شناسایی موارد ابتلای مسافران آن به سویه اومیکرون ویروس کرونا هستند. به گزارش روزنامه واشنگتن پست، به همین علت توقف چندین کشتی در چندین بندر کارائیب ممنوع شده است.
- پرو اعلام کرد ۵۵ میلیون واکسن برای دوز چهارم در سال ۲۰۲۲ خریداری خواهد کرد
دولت پرو اعلام کرد که در سال ۲۰۲۲، ۵۵ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ را برای تزریق چهارم به کادر پزشکی و جمعیتهای آسیبپذیر خریداری خواهد کرد.
- چین: شهر شیان محدودیتها را تشدید میکند
در شهر شیان چین، جایی که ۱۳ میلیون نفر در آن اکنون در قرنطینه بسر میبرند، روز یکشنبه ضدعفونی گسترده انجام گرفت و محدودیتها نیز تشدید شد. زیرا چین رکورد تعداد موارد ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ از ۲۱ ماه پیش تاکنون را در این شهر ثبت کرد.
این کشور آسیایی از سال گذشته راهبرد «کووید صفر» را به کار گرفته است که شامل انجام هر کاری برای محدود کردن هرچه بیشتر موارد جدید ابتلا به ویروس بیماری همه گیر کووید-۱۹ است. مقامات هشیاری خود را برای جلوگیری از هر گونه شیوع بزرگ قبل از بازیهای المپیک زمستانی پکن (۴ تا ۲۰ فوریه) دو چندان کرده اند.
- بیش از پنج میلیون و ۳۹۰ هزار مرگ و میر در سراسر جهان
بر اساس محاسبات و ارزیابیهایی که خبرگزاری فرانسه با استناد به آمار و ارقام رسمی منتشر شده توسط وزارت بهداشت کشورهای مختلف در جهان به دست آورده است، از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین و سرایت آن به کل جهان پنج میلیون و ۳۹۵ هزار و ۴۰۰ نفر را جان خود را به علت ابتلا به این بیماری از دست داده اند. با این حال، آماری که درباره شمار قربانیان کرونا هر روز به طور رسمی منتشر میشود عموما کمتر از حد واقعی برآورد میشود. چون این گزارشها مبتنی بر آمار رسمی است که مراکز بهداشتی اعلام میکنند و در برگیرنده بازنگریهای افزایشی نیست که بعدا انجام میگیرد. بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت که به عنوان نهاد کارشناسی سازمان ملل متحد نقش سازماندهی در امور بهداشتی و سلامت جامعه جهانی را برعهده دارد، میزان تلفات جهانی این همهگیری میتواند دو تا سه برابر بیشتر از ارقامی باشد که به طور رسمی اعلام میشود.
بر اساس این گزارش آمریکا با ۸۱۶,۵۹۷ مرگ و میر آسیب دیدهترین کشور از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، چه از نظر میزان مرگ و میر ناشی از آن، چه از نظر میزان ابتلا مردم به ویروس آن، تاکنون بوده است. پس از آمریکا، برزیل با (۶۱۸,۳۹۲)، هند با (۴۷۹,۶۸۲)، روسیه با (۳۰۴,۲۱۸) و مکزیک با (۲۹۸,۷۵۹) آسیب دیدهترین کشورها از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، چه از نظر میزان مرگ و میر ناشی از آن، چه از نظر میزان ابتلا مردم به ویروس آن، تاکنون بوده اند.
به نسبت جمعیت، در میان کشورهایی که بیشترین آسیب را دیده است، پرو کشوری است که بیشترین تعداد مرگ و میر را تاکنون از کرونا داشته است.
از نظر منطقهای، اروپا در حال حاضر بیشترین مرگ و میر را در جهان با ۵۳ درصد کل تلفات ناشی از کرونا جهان در هفت روز گذشته به ثبت رسانده است و پس از آن منطقه آمریکا / کانادا با ۲۲ درصد قرار دارند.