قابلیت صندوقهای اعتبارات خرد زنان در توسعه کارآفرینی
صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی ظرفیت مناسبی برای توسعه کارآفرینی و کسب و کارهای کوچک است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری این استان در جلسه با بانوان کارآفرین و تعاون گرای شهرستان دنا، با بیان اینکه در زمینه مشکلات زنان کارآفرین و سرپرست خانوار بانکها تسهیلاتی به متقاضیان اعطاء می کنند گفت: یکی از اصلیترین دلایل مشارکت زنان در جامعه تولید و کسب و کار، تأسیس صندوقهای خرد محلی است.
نادیا صداقت با بیان اینکه زنان سی سخت در برداشت محصولات باغی نشان دادند که از پرتلاش ترین زنان در استان هستند افزود: تا به امروز در بحرانها خوش درخشیدند و نامی نیک از خود و جامعه زنان به یادگار گذاشتند.
عسکری معاون اقتصادی استاندار نیز در این جلسه که برای تشکیل صندوقهای خرد محلی و حمایت از تعاونی ۶۰۰ نفری زنان سیسخت برگزار شد نیز از کمک به این کارگاها و تعاونیها خبر داد.
فرماندار دنا نیز در این نشست با بیان اینکه این شهرستان با دارا بودن ۲۳۰ تعاونی خرد و همچنین بزرگترین تعاونی با ۵ هزار و ۳۰۰ عضو در حال فعالیت هستند، گفت: شهرستان دنا با ۴۵ هزار نفر جمعیت چهارمین جمعیت شهرستانی را در استان دارد که ۷۶ درصد جمعیت آن روستایی است.
پناهی افزود: شهرستان دنا دارای ۲ هزار و ۵۰۰ گونه گیاهی است که۵۰ گونه گیاه بومی منحصر به فرد، مختص به دنا است.
وی ادامه داد: دنا دومین مساحت زیر کشت محصولات باغی را در استان دارد، در تولید انگور رتبه اول و در تولید گردو، بادام، سیب و دیگر محصولات باغی هم خوش نام است.