پخش زنده
امروز: -
بادام زمینى از نظر طب سنتى ایران معتدل است، چون بادام زمینى داراى پروتئین مى باشد بنابراین از نظر غذایى بسیار مهم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ بادام زمینى، گیاه بومى برزیل است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است آب و هواى گرم براى کشت این گیاه مناسب مى باشد. در شمال ایران نیز به وفور کشت و برداشت مى شود.
بادام زمینى از نظر طب سنتى ایران معتدل است، چون بادام زمینى داراى پروتئین مى باشد بنابراین از نظر غذایى بسیار مهم است.
براى تقویت ریه و طحال مفید است. نرم کننده سینه است و سرفه خشک را برطرف مى کند. شیر را در مادران شیرده زیاد مى کند و ملیّن است.
طرز تهیه کرهى بادام زمینى
۵۰۰ گرم بادام زمینى پوست کنده را با مقدارى آب مخلوط کنید و بجوشانید تا کمى پخته شود (ولى له نشود) سپس ۴۰۰ گرم روغن نارگیل را به آن اضافه کنید و در داخل مخلوط کن برقى بریزید تا کاملا به صورت کره درآید سپس کمى نمک به آن اضافه کنید. کره بادام زمینى را مى توان بدون استفاده از روغن نارگیل هم تهیه کرد کافى است به جاى روغن نارگیل آب اضافه کنید.
اگر مى خواهید کره بادام زمینى بخرید دقت کنید که تازه و از کارخانه مطمئنى باشد زیرا در بعضى موارد بادام زمینى و یا کره آن بر اثر عدم دقت در تولید، آلوده به قارچ سمى افلاتوکسین مى شود که سرطان زا است و باعث سرطان کبد مى شود.
بیشتر بخوانید:
منبع: انجمن علمی طب سنتی ایران