پخش زنده
امروز: -
امروزه با افزایش مشاغل پشت میز نشینی و استفاده مداوم از رایانه به مدت طولانی و بدون وقفه عضلات گردن آسیب جدی می بینند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ بیشتر اوقات ، شرایط زندگی ، شرایط سخت کار و حوادث مختلف جسمی یا وضعیت نامناسب بدن می تواند باعث کمردرد شود. بدون شک ، کار پشت میز نیز نقش عمده ای در ایجاد این مشکل سلامتی دارد. اگرچه این بیماری در محدوده سنی ۶۰-۳۰ سالگی بیشتر مشاهده می شود ، اما دیسک کمر می تواند در سایر گروه های سنی نیز رخ دهد.
یکی از بیماری های شایع که در سنین 30 سال به بالا افراد با آن درگیر میشوند دیسک گردن است، شیوع این بیماری در افراد کارمند و افرادی که زیاد پشت میز مینشینند بنا به ارگونومی محیط کارشان شیوع بیشتری دارد، گردن انسان شامل 7 مهره است که بعد از کمر، شایعترین مفاصل مستعد آرتروز، ساییدگی و کاهش فاصله و فتق دیسک محسوب میشود.
عوامل متعددی باعث بروز درد در ناحیه گردن و متعاقب آن دردهای تیرکِشنده در دستها و کتف وشانه میشود. از جمله این عوامل، التهاب بافتهای نرم اطراف مفصلهای مهرهای خشکی مفاصل، وضعیت نامناسب سر و شانهها، تغییر شکل مهرهها باعث بروز دیسک گردن می شود.
احساس درد در گردن ، احساس بی حس شدن و سوزن سوزن شدن دستها و درد در ناحیه کتف و احساس خواب رفتن دست و انگشتان از علائم بروز این بیماری است. برای درمان این بیماری در درجه اول نیازی به جراحی نیست و بیمار میتواند با استراحت و انجام ورزش های سبک خود را درمان کند اما اگر بعد از 4 هفته استراحت بیماری بهبود نیافت با مراجعه به متخصص مغز و اعصاب و تشخیص پزشک برای درمان اقدام به عمل جراحی کند.
برای درمان دیسک گردن قطعا با ورزش مداوم و صحیح که البته توسط پزشک معالج تجویز می شود به نتایج خوبی می توان دست یافت.