پخش زنده
امروز: -
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ذخیره واکسن در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهددر شرایط مطلوبی است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر محمد علی کیانی افزود: تمامی گروههای هدف که تا کنون نسبت به دریافت واکسن اقدام نکرده اند خواست در اسرع وقت واکسن کرونای خود را تزریق کنند.
وی با بیان این که در حال حاضر واکسیناسیون دز سوم کرونا علاوه بر سالمندان و بیماران خاص، برای گروههای هدف بالای ۱۸ سال نیز در تمامی مراکز واکسیناسیون در حال اجراست تصریح کرد: در شرایط حال حاضر با توجه به شناسایی موارد ابتلا به سویه اومیکرون در سطح کشور، بهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری دریافت دز سوم این واکسن است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علایم این سویه همانند یک سرماخوردگی است و تب، تعریق به ویژه در شب هنگام، خارش گلو، سرفههای خشک، سردرد، دردهای عضلانی از علایم این بیماری محسوب میشود.
دکتر محمد علی کیانی افزود: در اوجگیریهای کرونا نباید به سمت مسایل خوشبینانه رفت و هر گونه علایم شبیه به سرماخوردگی باید ابتلا به کرونا تلقی شود مگر اینکه با انجام آزمایش خلاف آن ثابت شود.
وی گفت: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، در هر جهشی که رخ داده است میزان سرایت پذیری افزایش یافته است و شرایط سرایت پذیری اومیکرون پنج برابر بیشتر از کرونا دلتاست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که به دلیل سرایت پذیری بالای اومیکرون رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای جلوگیری از ایجاد شرایط اوجگیری پنجم کرونا بسیار مهم و ضروری است افزود: هر چند که ایجاد علایم خفیف تا متوسط در اومیکرون بیشتر است و درصد مرگ و میر نیز بسیار کمتر است، اما باید توجه داشت زمانی که قدرت سرایت پذیری بالا باشد به همان میزان تعداد موارد شدید ابتلا به این بیماری نیز بیشتر میشود.