• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

پنج شنبه آینده؛ مراسم بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین (ع)

رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی گفت: مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی، پنج شنبه هفته آتی ساعت ۱۴/۳۰ در میدان امام حسین (ع) و با حضور پرشور مردم برگزار خواهد شد.

پنج شنبه آینده؛ مراسم بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسینبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ محمد نائینی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران افزود: در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که به تعبیر رهبری این شورا نهادی فعال تاثیرگذار و منشا بصیرت افزایی در مناسبت‌های انقلابی بوده است، با هدف تبیین فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی و عمق بخشیدن به آن و به دست گرفتن روایتی کردن مناسبت در سراسر کشور مسئولیت خود را انجام می‌دهند و از حدود دو ماه قبل با تبادل نظر در دستگاه‌ها و نهاد‌ها و فعالان مردمی و با رویکرد جهاد روایت تبیین برنامه‌ای را در سراسر کشور پیش بینی کرده است. 

وی در مورد این برنامه‌ها گفت: تولید محتوا برای روایتگری سازمان دهی و اعزام سخنرانان، نشست‌های تبیینی، انتشار آثار ادبی، فرهنگی، پژوهشی و هنری و سیر نمایشگاهی و تولیدات رسانه‌ای از جمله فعالیت‌های ستاد و فعالان مردمی است. 
آقای نائینی از تجمع پنج شنبه ۹ دی در سراسر با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نیز خبر داد و گفت: این برنامه در روز پنج شنبه ۹ دیماه ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه در میدان آیینی امام حسین (ع) برگزار خواهد شد.
 
فتنه ۸۸ از جنگ تحمیلی خطرناک‌تر بود
رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی گفت: فتنه ۸۸ از جنگ ۸ ساله خطرناک‌تر بود، زیرا دشمن همه هویت ملت ایران را نشانه رفت.
علی محمد نائینی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، با گرامیداشت هفته بصیرت و هفته مقاومت افزود: هفته بصیرت یادآور یکی از حماسه‌های تاریخ ساز ایران و هفته بعد هفته مقاومت دومین سالگرد سید مقاومت سردار سلیمانی است.
وی به سوم دی ماه هم اشاره کرد و گفت: آغاز حدود ۱۰۰ شبانه روز نبرد حماسی رزمندگان در شرق بصره با عملیات کربلای ۴ شروع و با کربلای ۵ به پایان رسید.
وی در ادامه به بازخوانی حماسه ۹ دی و فتنه ۸۸ اشاره کرد و گفت: زنده نگهداشتن حماسه ۹ دی حقیقتا کار الهی و حکیمانه رهبر معظم انقلاب بود، تا با گذشت زمان این حماسه تاریخی دستخوش فراموشی و تحریف نشود.
آقای نائینی گفت: ۹ دی ماه همه محاسبات و آورده‌های دشمن را در هم ریخت و عظمت ملت ایران را به نمایش گذاشت و نشان داد اگر دشمنان فتنه‌ای را آغاز کنند با هدایت رهبر انقلاب خاتمه دهنده آن ملت ایران خواهد بود.
وی با بیان اینکه فتنه ۸۸ نشان داد اگر با جنگ نرم و تحریف و دروغ و غبارآلود کردن فضا و سکوت نخبگان فضا تیره و تار شود، ملت ایران باز به لحظه و درست به صحنه می‌آیند خاطرنشان کرد: اگر دشمنان تهدید کنند، بازدارنده ملت ایران است و اگر تحریف کنند باز پیروز ملت ایران است.
وی افزود: عده‌ای سعی می‌کنند با تحریف فتنه ۸۸ آن را یک حادثه عادی سیاسی و دعوای انتخاباتی و سوء تفاهم تنزل دهند، با این روایت‌ها می‌خواهند راهپیمایی ۹ دی را یک راهپیمایی حکومتی و در حمایت از یک کاندیدای خاص تقلیل دهند.
آقای نائینی خاطرنشان کرد: اگر فتنه درست روایت نشود، جریان فتنه با عملیات روانی تحریف و دروغ روایت‌ها خود را انتقال خواهد داد و به تعبیر رهبر انقلاب جای حق و باطل عوض خواهد شد. 
وی گفت: به همین جهت به دست گرفتن روایت فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی کاری انقلابی و جهادی و از مصادیق جهاد روایت و تبیین است.
 وی با بیان اینکه مهمات جنگ تحریف تولید محتوا و راه مقابله با آن به دست گرفتن روایت حوادث مهم تاریخی از طریق رسانه‌های نوظهور است گفت: این جنگ برای در هم شکستن اراده‌های مردم است.
رئیس ستاد مرکزی حماسه ۹ دی گفت: فتنه و آشکار سازی ابعاد آن در جامعه نقش اول را در خلق حماسه ۹ دی داشت، واقعیت این است هیچ رویدادی نمی‌توانست مانند عاشورا، مردم و هیئت‌ها را برانگیزد و به حرکت درآورد، احساسی که در ۹ دی به جریان افتاد و با روح عاشورایی در آمیخته شد. 
آقای نائینی به واکنش مردم در ۱۳ استان کشور بعد از فتنه ۸۸ اشاره کرد و گفت: در ۱۳ استان در هفتم و هشتم دیماه و در سراسر کشور در نهم دیماه ۸۸ مردم با حضوری بیش از ۴۰ میلیون نفر و حضور همه کسانی که در انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ بودند و به کاندیدا‌های مختلف رای دادند، انجام شد.
وی با اشاره به پیام مردم به مسئولین کشور در ۹ دی ماه گفت: ۹ دیماه به مسئولین کشور این انتقال را می‌دهد که ملت ایران سرمایه‌ای صبور، صادق و پای کار نظام هستند که در همه عرصه‌ها حضور دارند که باید این ملت را شناخت و قدر خدمت به آن را دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)