پخش زنده
امروز: -
حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و صنایع مخابراتی جدیدترین دستاوردهای خود را در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۰ ارائه کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، یکی از فعالان شرکتهای دانش بنیان در این نمایشگاه از سامانه هوشمندی مبتنی بر اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی سخن گفت که از طریق آن میتوان حوادث را قبل از وقوع به کشاورزان و بهره برداران حوزههای مختلف صنعت کشاورزی اطلاع داد.
یکی از تولید کنندگان بی تی اس و آنتنهای ماهوارهای هم که در این نمایشگاه حضور داشت، گفت: تا قبل از این برای انجام پروژه هایمان برای دریافت علایم ماهوارهای مجبور بودیم از رفرکوتورهای بزرگ وارداتی استفاده کنیم.
شرکتهایی در این نمایشگاه حضور پیدا کردند که در این سالها تلاش کرده اند وابستگی شان به مواد اولیه خارجی را کاهش دهند و در همین ارتباط یکی از مسئولان شرکتهای ساخت فیبر نوری گفت: ما قبلاً قسمت عمدهای مواد پلیمری را از خارج وارد میکردیم، اما در این سالها همه این مواد در داخل تأمین میشود.
شرکتهایی در این نمایشگاه هستند که میگویند به آخرین فناوریهای روز جهان نزدیک شدند و حتی میگفتند برخی محصولات شان شاید پیشرفتهتر از نمونههای خارجی باشد.
در این نمایشگاه کاربردهای نسل پنجم اینترنت به نمایش گذاشته شد که یکی از این کاربردها، جراحی از راه دور است که از طریق اینترنت ۵G همراه اول این جراحی از راه دور از مکان نمایشگاه تا بیمارستان سینا انجام میشد.
صنایع مخابراتی این روزها نیازمند حمایت هر چه بیشتر شرکت مخابرات ایران هستند چرا که میگویند فقط ۲۵ درصد این صنایع فعال هستند.
در همین ارتباط آقای مجید سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آینده این شرکت و دیگر شرکتهای همکار و صنعت آی سی تی را بسیار روشن دانست و گفت: سیاستهایی که قبلاً اعمال میشد در دولت جدید تغییر کرده است.
در بخش دیگری از این نمایشگاه شاهد تاسیس غرفه صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته بودیم که آقای هادی ادیب عضو هیأت مدیره این صندوق در این باره گفت: نرخ تسهیلات ما بسیار پایینتر از بانک هاست و البته هر چه فعالیتها تحقیقات محور باشد، نرخ حمایتی ما نیز بیشتر خواهد شد.
نمایشگاه تلکام ۱۴۰۰ با هدف حمایت از صنایع مخابراتی و توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان تا پنجم دی در محل نمایشگاههای بین المللی تهران ادامه دارد و در آن محصولات متنوعی از سبد نیازهای خانگی، تجاری و سازمانی ارائه میشود.