دو شهرستان استان از لحاظ آموزشی کمترین بهره را دارند
در رتبهبندی صورت گرفته، شهرستانهای دلیجان و خنداب در استان مرکزی از کمترین نصیب آموزشی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی گفت: طرح "مدرسه سالم، آموزش حضوری" در تمامی شهرستانهای این استان با جدیت دنبال شود.
فرزاد مخلصالائمه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک افزود: فرمانداری اراک طرحی با عنوان « مدرسه سالم، آموزش حضوری» را با هماهنگی اداره آموزش و پرورش شهرستان و مشارکت و همکاری برخی مراجع از جمله بنیاد برکت در دست اجرا دارد.
وی بیان کرد: این طرح به دنبال تحقق سالمسازی مدارس به جهت پذیرش دانشآموزان است و باید فرمانداران همه شهرستانها با مشارکت ادارات آموزش و پرورش این مهم را دنبال کنند.
استاندار مرکزی ادامه داد: ۲ شهرستان استان مرکزی به نسبت آموزشی از سایر شهرستانها پایینترند و اگر این مهم در آنها افزایش یابد، در بهبود رتبه استان نقش موثری دارد.
مخلصالائمه عنوان کرد: اگر در شهرستان دلیجان بحث اتباع خارجه در نصیب آموزشی مطرح باشد، تدابیر ویژهای در دست اقدام است.
وی بیان کرد: در شهرستان خنداب هم، این نوید وجود دارد که فرمانداری اهل خنداب و از جنس آموزش و پرورش انتخاب شده که نیاز است با نگاه آموزش و پرورشی ویژه، مسایل آموزشی این شهرستان دنبال شود تا رتبه نصیب آموزشی آن به سرعت افزایش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: آموزش و پرورش از برگزاری کلاسها در فضای مجازی رضایت ندارد و امید است مدرسهها هرچه زودتر به صورت کامل بازگشایی شود.
« بهرام حسینآبادی» افزود: کیفیت آموزش در مدارس به مراتب بیشتر از آموزش مجازی است.
وی بیان کرد: طی ۲ سال گذشته و با تعطیلی مدارس، بحث پرورش دانشآموزان مغفول مانده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: وضعیت استان در ارتباط آموزش مجازی مناسب است.
حسینآبادی عنوان کرد: استان مرکزی پارسال در بحث ارتباط مجازی رتبه دوم و امسال رتبه سوم کشور را دارد.
وی گفت: معاونت تربیتبدنی وزارت آموزش و پرورش نخستین یادواره شهدای تربیتبدنی و سلامت را برگزار میکند که این مهم به استانها ابلاغ شده است.
حسین آبادی اظهار داشت: ستاد یادواره استانی این رویداد در استان مرکزی شکل گرفته و ۱۷ شهید ورزشی از استان مرکزی شناسایی شدهاند.
وی بیان کرد: یادواره کشوری شهدای ورزشی در دیماه پیشبینی شده اما استان مرکزی به منظور انجام فعالیتهای مطلوبتر، فرصت زمانی بیشتری را اخذ کرده و برگزاری این یادواره در بهمنماه تعیین شده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در راستای نهضت نصیب آموزشی و برقراری عدالت آموزشی، ۶۴ شهر کشور مطرح است.
« علی محمد غلامی» افزود: بحث رتبهبندی شهرستانهای استان مرکزی در خصوص وضعیت آموزشی بر اساس شاخصهای توسعه یافتگی انجام شده است.
وی بیان کرد: در رتبهبندی صورت گرفته، شهرستانهای دلیجان و خنداب در استان مرکزی از کمترین نصیب آموزشی برخوردار است.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش وپرورش استان مرکزی ادامه داد: پوشش ابتدایی این استان ۹۹ و ۳۳ دهم درصد است که این آمار در میانگین کشوری ۹۸ و ۱۶ دهم درصد است.
غلامی اظهار داشت: استان مرکزی در بحث پوشش تحصیلی ابتدایی پس از استانهای سمنان و زنجان در جایگاه سوم قرار دارد.
وی گفت: برنامه عمل برای افزایش نصیب آموزشی در ۲ شهرستان دلیجان و خنداب تدوین شده و نیاز است در شورای آموزش و پرورش مصوب و عوامل مطرح در طرح، با جدیت پای کار آیند.
۲۳۴ هزار و ۸۳۴ دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.