پخش زنده
امروز: -
سفیر ایران در انگلستان از سیاست کشورهای غربی در مذاکرات رفع تحریم ها انتقاد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلستان با انتقاد از سیاست کشورهای غربی در مذاکرات گفت: آنها برای انجام مذاکره رفتار التماس گونه در پیش میگیرند، اما هنگامیکه بر سر میز مذاکره مینشینیم توقعات عجیب و غریب مطرح میکنند.
محسن بهاروند با درج این مطلب در فضای مجازی افزود: بیشتر رسانههای نام آشنا در عرصه جهانی نیز آنها را در این بازی غیر منصفانه همراهی میکنند.
وی با اشاره به اینکه کشورهای غربی در مذاکرات هستهای یک سیاست تهاجمی رسانهای غیردوستانه در پیش گرفته اند که سرشار از پیشداوری، تهدید، بزرگنمایی و مقصر سازی علیه ایران است نوشت: البته این شیوه آنها در تعاملات با کشورهای غیر خودشان است.
معاون حقوقی پیشین وزارت امورخارجه کشورمان افزود: وقتی با آنها مذاکره نمیکنیم همه ابزارهای خود را به کار میبرند و ریاکارانه خود را طرفدار گفتگو و تعامل نشان میدهند. وی تصریح کرد: آنها پیش از رضایت ما به انجام مذاکره صبورانه با بسیاری از شرایط کنار آمده و حتی رفتاری التماس گونه در پیش میگیرند. وقتی از هر طرف این تقاضای بظاهر زیبا را طرح کرده و واسطهها میفرستند و ما بر سر میز مذاکره مینشینیم تازه توقعات عجیب غریب خود را ابراز میکنند، حقی برای طرف مقابل قائل نشده و موضع تهاجمی و تندروانه در پیش میگیرند بطوریکه هر مذاکره کنندهای با هر خاستگاه سیاسی را از رویکرد سازنده و مثبت اندیشانه پشیمان میکنند.
وی افزود: اکثر رسانههای بزرگ و نامهای آشنای جهانی در جریان اصلی رسانههای بین المللی عمدا آنها را در این بازی غیر منصفانه همراهی میکنند و آنقدر سخنان جانبدارانه خود را تکرار میکنند که حتی ممکن است سیاستمداران و دیپلماتهای کهنه کار ما را هم گمراه کنند تا آنها نیز بر جبهه خودی فشار وارد کنند.
بهاروند نوشت: باید اعتراف کرد آنها مهارت خوبی در این بازی دوگانه و ریاکارانه دارند. ولی زوایای پیدا و پنهان این مانورها و بازیهای تکراری، پس از سالیان دراز ظلم و فشار سیاسی و اقتصادی بر ملت ایران برای ما روشن است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلستان با تاکید بر اینکه بنا نیست کسی از ما مرعوب و دچار انفعال شود یا منافع ملی ایران را فراموش کند افزود: من فکر میکنم راه مقابله با این رفتار موذیانه ابتدا مقاومت در مقابل این جنگ روانی و جلوگیری از انفعال در قبال آنهاست و دوم اینکه برای مقابله با این فشارها باید تا جایی که ممکن است شفاف سازی کرد، با مردم صادق بود و مردم را نامحرم ندانست. حتی اگر در کوتاه مدت هم زیانی در اینکار باشد در بلند مدت میتواند باعث همبستگی مردم و حمایت آنان از دولت و حاکمیت شود.
---
دهها سال است از حقایق آشکار تحریمهای ضد بشری دولتهای آمریکا و اروپا ثابت شده است که برای تحمیل اهداف استعماری منفور این دولتها علیه استقلال کشورهای دیگر و برای سلب حقوق مشروع حاکمیت ملی این کشورها با راه اندازی کشتارها و ویران گریها و آواره سازی دست جمعی علیه ملتها و برای وادار کردن ملتها به تسلیم در مقابل این اهداف استعماری ضد بشری به کار گرفته می شوند.
هیچ اصل انسانی در قانون و عرف بین الملل وجود ندارد که چنین تحریمهای ددمنشانه ی ضد بشری رسوا و پیامدهای فاجعه بار این تحریمها را علیه بشریت تجویز بنماید.
وظیفه همه سازمانهای بین المللی مدافع بشریت و مدافع صلح و امنیت جهانی بویژه سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان است که برای حفظ حیثیت و مشروعیت وجود خود ؛ علیه همه ی اقدامهای ضد بشری استعماری رسوا به مبارزه ی حقوقی جدی بپردازند و این اقدامهای ضد بشری را که برای نابودی استقلال و حقوق حاکمیت ملی کشورها و برای تحمیل بدترین زیانها به ملتهای با ددمنشانه ترین شیوه ها اجرا می شوند محکوم کنند و جانیان بین المللی مروج این تحریمها و تایید کنندگان این جانیان را برای مجازات به دادگاه های ذی صلاح بسپارند و مجازات این جانیان ضد بشر بین المللی را با جدیت و صداقت پیگیر شوند.