پخش زنده
امروز: -
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در ساری: طرح جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر کشور برای ارتقاء سلامت و امنیت روانی جامعه از امروز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز مازندران، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در دیدار با نماینده، ولی فقیه در مازندران از ضرورت بهره گیری از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی خبر داد و گفت: طرح جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر کشور برای ارتقاء سلامت و امنیت روانی جامعه از امروز آغاز شد.
سردار اسکندر مومنی افزود: ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به صورت دائمی و یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به صورت تفننی در کشور مواد مخدر مصرف میکنند.
او از افزایش ۵۰ برابری کشت مواد مخدر در افغانستان خبر داد و گفت: افزایش کشفیات مواد مخدر صنعتی باید به عنوان دغدغه مهم مورد توجه قرار گیرد این در حالیست که تلاش دستگاههای کاشف منجر به افزایش دوبرابری میزان کشقیات مواد مخدر در کشور شده است.
سردار مومنی گفت: دستگاهها و نهادهای مرتبط بویژه شهرداریها باید با دقت و حساسیت بیشتری برای مقابله با پدیده اعتیاد به میدان بیایند.
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر اشتغال معتادان بهبود یافته و رفع مشکلات خانواده آنها را تکمیل کننده چرخه درمان اعتیاد دانست و گفت: مشارکت خیرین و نیکوکاران موجب بهبود وضعیت معیشتی معتادان و بازگشتشان به جامعه میشود.
او از تفاهم نامه ایجاد اردوگاه معتادان متجاهر در ۱۰ استان کشور خبر داد و گفت: پیگیری و مشارکت خیرین و نهادهای اجرایی میتواند زمینه ایجاد این اردوگاه را در مازندران نیز فراهم کند.
آیت الله محمدی لائینی نماینده، ولی فقیه در مازندران نیز گفت: یکی از بدترین منظرهها دیدن چهره یک معتاد است که علاوه بر اینکه پول و مال خود را از دست میدهد، آبروی اجتماعی خود را نیز از دست میدهد.
او افزود: برای پیشگیری و مقابله با این آسیب، کاری جدیتر از آنچه انجام میگیرد باید انجام و ارائه طرح و برنامه خوب، استفاده از خیرین، نیروی انسانی مکفی و روشنگری در این حوزه از جمله اقداماتی است که باید اجرایی شود.
او کاهش جمعیت، افزایش کشتههای تصادفات، آمارهای سقط جنین را نگران کننده و آفت همه مسائل را بیکاری دانست و ادامه داد: اگر یک جوان مشغول کار و تلاش اجتماعی باشد فرصتی برای حضور در فضای اجتماعی یا نشستن کنار افراد معتاد ندارد.
آیت الله محمدی لائینی افزود: مسئله اشتغال باید جدی گرفته شود، اگر یک فرد معتاد پس از بازگشت از مراکز سمزدایی یا ترک اعتیاد (حتی حرفهای)، شرایط اشتغال او فراهم نشده باشد و در کنار همان افراد معتاد یا رفقای قبلی قرار گیرد هیچ فایدهای ندارد و تمام زحمات به هدر میرود.
نماینده، ولی فقیه در مازندران افزود: خوشبختانه در مسئله مواد مخدر همه اتفاق نظر دارند و موافق این هستند که باید با آن مقابله شود، اما بحث روشنگری و اشتغال نیز دو مقوله جدی برای پیشگیری از اعتیاد بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.