پخش زنده
امروز: -
رئیس دیوان محاسبات تاکیدکرد: دستگاههای نظارتی از وزارت صمت توقع دارند که نظارت بیشتری بر فرایند عرضه و تحویل خودرو به متقاضیان کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای مهرداد بذرپاش پس از جلسه مشترک با مسئولان وزارت صمت در نشست خبری مشترک در جمع خبرنگاران گفت: صنعت خودرو سازی یکی از صنایع پرمشکل است با این حال وزیر صمت درگیری خوبی برای رفع مشکلات این صنعت در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به دیگر مباحث مطرح در این جلسه با اشاره به فراوانی تخلفات در این وزارتخانه در دوره مدیریت سابق تاکید کرد: آقای وزیر توجه داشته باشد که در آینده شاهد چنین تخلفاتی نباشیم.
آقای بذرپاش برنامههای تحولی وزیر صمت را مطلوب دانست و افزود: یکی از کانونهای توجه دستگاههای نظارتی در خصوص وزارت صمت، معادن و حقوقی است که باید از معادن نصیب دولت شود.
رئیس دیوان محاسبات گفت: بنابر اعلام وزیر صمت؛ معادن جزو ثروتهای ملی است که اهتمام جدی باید برای پاسداشت آن داشته باشیم.
وی افزود: در این جلسه آقای فاطمی امین اعلام کرد که در خصوص معادن حقوق دولتی مغفول ماندهای از سالهای گذشته وجود دارد که به علت نبودن زیرساختها و اعمال برخی مجموعهها روی داده و حقوق دولت به خزانه واریز نشده است.
آقای بذرپاش موضوع کنترل و نظارت بر بازار را از دیگر موضوعات مطرح در نشست مشترک با وزیر و معاونان وزارت صمت برشمرد.
رئیس دیوان محاسبات گفت: البته بخشی از این وظایف به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده با این حال هنوز بخشی از این مسئولیت بر عهده وزارت صمت است.
وی افزود: اقدامات خوبی از نظر یکپارچه سازی سامانه تجارت در دستور کار وزارت صمت قرار دارد.
آقای بذرپاش تاکیدکرد: با این حال اگر سامانه تجارت و یکپارچه سازی آن در چند ماه باقی مانده از سال تسریع شود و تا سال ۱۴۰۱ به اتمام رسد بسیاری از مشکلات کشور رفع خواهد شد.
رئیس دیوان محاسبات گفت: اگر از ابزارهای در اختیار وزارت صمت و دیگر نهادههای ذیربط به درستی استفاده شود کنترل بازار به راحتی انجام خواهد شد.
وی با جمع بندی مباحث مطرح در جلسه مشترک با وزیر صمت؛ نظارت بر خودرو سازان، نظارت بر معادن و دریافت حقوق دولتی از آن، تسریع در اجرای برنامه راهبردی سامانهها و یکپارچگی آن را از موضوعات مهم این جلسه برشمرد که آقای فاطمی امین توضیحاتی خوبی در این خصوص ارائه کرده است.
آقای بذرپاش گفت: موضوع دیگر داخلی سازی و سامانههای خوبی است که در این زمینه ایجاد شده است و طبق گزارشی که ارائه شد ۵۰۰ واحد صنعتی اطلاعاتشان را در این سامانهها وارد کردند.
رئیس دیوان محاسبات تاکید کرد: باید این کار را سریعتر به اتمام برسانیم تا هم درصد داخلی سازی به اطلاع عموم برسد و هم شرکتهایی که میخواهند برای واردات ثبت سفارش کنند با مراجعه به سامانهها و کسب اطلاعات دقیقتر این کار را انجام دهند.