پخش زنده
امروز: -
سخنگوی قوه قضاییه گفت: رسیدگی خارج از نوبت به پروندههای فعالان اقتصادی در اولویت دستگاه قضایی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای خدائیان در نشست خبری در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه دستگاه قضا و سازمان بازرسی چگونه و به چه صورت به فعالان اقتصادی و صاحبان کارخانههای ورشکسته کمک میکند و از آنها حمایت خواهد کرد؟ گفت: همه ما در قوای سه گانه اعم از قضاییه، مجریه و مقننه باید تلاش کنیم که به بخش تولید کشور کمک شود تا هم مشکل بیکاری رفع شود و هم با افزایش تولید، اقتصاد جامعه رونق پیدا کند.
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: در دستگاه قضایی از مدتها قبل این موضوع در دستور کار قرار گرفته که ما در این راستا دستورالعملی را داریم که بر اساس آن ستاد اقتصاد مقاومتی در مرکز تشکیل شده و این ستاد با مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه و عضویت معاونان این قوه و همچنین روسای سازمانها تشکیل میشود و این دستورالعمل را اجرایی میکند.
وی ادامه داد: در همه استانها نیز ستادهای حمایت از اقتصاد مقاومتی را داریم و فعال هستند. همکاران ما با فعالان اقتصادی یا شرکتها و کارخانجاتی که نیاز به همکاری ما دارند، همکاری میکنند.
وی افزود: اقدام دیگری که همکاران ما در جهت کمک به فعالان اقتصادی انجام میدهند، رسیدگی خارج از نوبت به پروندههای فعالین اقتصادی در دستگاه قضایی است. برخی از دستگاهها مانند بانکها که مثال زده شد و همچنین ادارات و شرکتهای آب، گاز، تامین اجتماعی و امثالهم موانع و مشکلاتی را بعضا به لحاظ طلبی که از واحد تولیدی دارند برای تولید ایجاد میکنند.
خدائیان تصریح کرد: در جلساتی که همکاران ما با مسئولان آن دستگاهها و فعالان اقتصادی برگزار میکنند، پیگیری میشود که مهلت دهند و کمک شود که به نوعی خودسرانه و مغایر قانون فعالیت آن شرکت یا کارخانه تعطیل نشود.
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: برخی از پروندههای ورشکستگی نسبت به این کارخانجات در مراجع قضایی تشکیل میشود که ما کمک میکنیم از ورشکستگی شرکت جلوگیری به عمل آید و به آن شرکت کمک شود تا سرپا بماند و به فعالیت خود ادامه دهد.
وی گفت: اگر شرکتها، فعالان اقتصادی، مالکان و مدیران یک شرکت و کارخانه نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشند، همکاران ما به صورت رایگان این مشاوره را در اختیار قرار میدهند.
خدائیان بیان کرد: برخی افراد با طرح دعاوی واهی علیه کارخانجات یا برخی از افراد در درون کارخانجات در روند تولید ایجاد اخلال میکنند که با ورود همکاران ما از ادامه عمل آنها جلوگیری به عمل میآید.
سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه راههای مختلفی وجود دارد که به بخش تولید کمک کنیم، گفت: شما در آمارها دیدید که در بیش از دو هزار شرکت و کارخانه با کمک دستگاه قضایی از ورشکستگی آنها و توقف تولید در آنها جلوگیری به عمل آمد و این روند همچنان ادامه دارد و ما در کنار فعالان اقتصادی هستیم تا کمک کنیم و برای آنها جهت ادامه به کار ایجاد امنیت کنیم.