پخش زنده
امروز: -
تاکنون ۱۲۹ هزار و ۴۱۳ هکتار از محصولات پاییزه استان خوزستان شامل اراضی آبی و دیم بیمه شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص آخرین وضعیت کشت محصولات زراعی در پاییز ۱۴۰۰ گفت: تاکنون ۴۲۹ هزار و ۴۰۸ هکتار محصول آبی و ۹۴ هزار و ۷۵۶ هکتار محصول پاییزه دیم در استان کشت شده است.
تورج نوروزی با اشاره به آمار تفکیکی محصولات کشت شده به صورت آبی افزود: این محصولات شامل ۳۴۲ هزار و ۸۸۲ هکتار گندم، ۴۱ هزار و ۸۶۷ هکتار کلزا، ۱۱هزار و ۶۶۱ هکتار جو، ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار چغندرقند و ۲۱ هزار و ۸۹۸ هکتار سبزی و صیفیجات میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به آمار تفکیکی محصولات کشت شده به صورت دیم گفت: تاکنون ۸۱ هزار و ۴۷۱ هکتار گندم، دو هزار و ۹۴۸ هکتار کلزا و ۱۰ هزار و ۳۳۷ هکتار جو در قالب دیم کشت شده است.
نوروزی عنوان کرد: آب موردنیاز محصولات زراعی پاییزه با توجه به الگوی کشت مصوب و بر اساس مصوبه ستاد بحران و معاونت حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب سازمان آب و برق استان، تامین میشود.
وی افزود: میزان تولید محصولات زراعی پاییزه با توجه به اینکه سطح زیر کشت محصولات زراعی تا کنون نهایی نشده و همچنان در حال انجام است و از طرفی به دلیل نامعلوم بودن شرایط جوی در آینده، قابل پیشبینی نیست.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: با توجه به این شرایط، فعلا برای پیش بینی میزان تولید، زود است.
نوروزی به اشاره به سطح محصولات کشاورزی بیمه شده گفت: از محصولات زراعی آبی تا کنون ۴۶ هزار و ۳۳۳ هکتار که شامل ۳۸ هزار و ۳۴۳ هکتار اراضی گندم،۶ هزار و ۹۲۹ هکتار کلزا، ۵۷۲ هکتار جو، ۱۷۲ هکتار چغندرقند و ۳۱۷ هکتار سبزی و صیفیجات میشود، تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: از محصولات زراعی دیم نیز تا کنون ۸۳ هزار و ۸۰ هکتار اراضی شامل ۷۱ هزار هکتار گندم،۳ هزار و ۱۸۲ هکتار کلزا و ۸ هزار و ۸۹۸ هکتار جو بیمه شدهاند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به میزان بارشها بیان کرد: میزان بارندگی در استان از ابتدای سال تا کنون، ۸۳ میلیمتر بوده که نسبت به سال زرعی گذشته در دوره مشابه، حدود ۴۸ درصد کاهش داشته است.
بیشتر بخوانید:آبیاری هشت هزار هکتار از زمینهای کشت پاییزی در ماهشهر
نوروزی با اشاره به دلیل تاخیر در انجام کشت پاییزه در سال جاری اظهار کرد: در سال زراعی گذشته، اولین بارندگی موثر در اوایل آذرماه اتفاق افتاد، اما در سال زراعی جاری، اولین بارندگی موثر در اواخر آذرماه و به میزان ۵۰ میلیمتر، به وقوع پیوست.