پخش زنده
امروز: -
رییس سازمان بسیج مستضعفین: عزم سازمان بسیج این است که با هم افزایی با آموزش و پرورش به دنبال مردمی سازی فرهنگ باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین با دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، مجتبی باستان مسئول بسیج دانش آموزی و مرتضی فاطمی نژاد مدیرعامل مؤسسه علمی رزمندگان اسلام هم حضور داشتند.
سردار سلیمانی طی سخنانی در این دیدار مسئولیت جدید را به دکتر نوری تبریک گفت و آمادگی بسیج را جهت همکاری و پیشبرد اهداف فرهنگی و تربیتی اعلام کرد.
سردار سلیمانی افزود: البته این همکاری در دورههای قبل هم بوده است و ان شاءالله در این دوران بیشتر از قبل باشد و با کمک آموزش و پرورش بتوانیم به سمت تحقق جامعه اسلامی و مهدوی پیش برویم.
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج در عرض هیچ دستگاه و وزارتخانهای نیست و عزم سازمان بسیج این است که با هم افزایی با آموزش و پرورش به دنبال مردمی سازی فرهنگ باشد و بسیج آماده کمک به وزارت آموزش و پرورش در راستای اهداف تبیین شده است.
حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی نیز طی سخنانی در این دیدار تاکید کرد: آموزش و پرورش انقلابیترین نهاد بوده است و معلمان پایههای انقلاب بوده اند و بسیاری از فرماندهان جنگ از معلمان بوده اند؛ ۳۶ هزار شهید دانش آموز گواه است. بزرگترین رسالت وزارت اموزش و پرورش همین فرهنگ انقلابی است و باعث تأسف است که مطالبات فرهنگیان مورد غفلت قرار گرفته بود و معلمین از محرومترین قشر جامعه هستند.
وی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش باید پرچم مطالبه گری معلمان را به دست بگیرد و دلسوزترین فرد برای معلمان باید شخص وزیر باشد. دولتهای گذشته به خوبی از ظرفیت بسیج استفاده نکردند و نتیجه آن را دیدند و این دولت با استفاده از ظرفیت بسیج میتواند مشکلات را حل کنند.
دکتر نوری نیز ضمن خیر مقدم گفت: نقش بسیج پیوند دهنده بین دولت و مردم و این نقش بسیار مهم است و برای حل بعضی از مشکلات نیاز به بسیج داریم که نمونه آن استفاده از ظرفیت گروههای جهادی بسیج برای نهضت سواد آموزی و افراد بازمانده از تحصیل در روستاها و مناطق محروم است.
وی افزود: بعضی از تصمیم گیریهای غلط در دوران گذشته و سیاسی کاری در وزارتخانه باعث ایجاد مشکلات فعلی معلمان شده است. ما برای ایجاد عدالت آموزشی نیازمند افزایش علمی معلمان و افزایش کیفی خدمات آموزشی هستیم.