• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۱۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
البرز » اجتماعی

محور دیزین _ شمشک بازگشایی می شود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز از بازگشایی محور دیزین_شمشک در دو ماه آینده خبر داد.

محور دیزین _ شمشک بازگشایی می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ علی زندی فر با اعلام خبر بازگشایی محور دیزین_شمشک گفت: محور دیزین_شمشک که شش سال ریزش کرده بود، ظرف مدت دو ماه بازگشایی شد اما هنوز به علت فصل سرما دیوار حائل زده نشده است و با اتمام این فصل عملیات ایمن سازی آغاز می‌شود.

زندی فر گفت: با انجام پیگیری‌های لازم طی مدت شش ماه، بیشترین مدیران ستادی کشور به البرز آمدند و طی این مدت ۴۲۰ درصد بودجه استان افزایش داشته، در حالی که این افزایش بودجه باید سال‌های گذشته هم انجام می‌شد که متأسفانه بنا به دلایلی نشده است.

وی افزود: متأسفانه البرز در زمینه بودجه در سایه تهران گمنام باقی مانده و از بسیاری از بودجه‌ها جامانده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز در زمینه ماشین‌های حمل و نقل اظهار داشت: یکی از مشکلات استانی در خصوص سن ماشین‌های حمل و نقل است که دارای سن بالا و فرسودگی زیادی هستند.

وی تاکید کرد: ما در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیش از ۱۸ فرایند کاری شامل ارائه مجوز برای مراکز معاینه فنی، شرکت‌ها، امداد خودرو، حمل و نقل کالا و… بر عهده ما می‌باشد.

زندی‌فر بیشترین مسئولیت و عملکرد این مجموعه را در ایام اربعین بیان کرد و گفت: در اربعین ظرفیت مسافرها بسیار افزایش می‌یابد و اعلام می‌شود که ظرف مدت ۴ روز آمار ۴ تا ۸ میلیون نفری باید تا مرزهاجا به جا شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرزاز افزایش سه برابری نمک پاش ها در ایام زمستان خبر داد.

زندی فر در خصوص پل فردیس و کلاک گفت: ترافیک پل فردیس و کلاک جزو مشکلات اصلی استان است که با برنامه ریزی های انجام شده به زودی رفع مشکل می‌شود و برای حل این مشکل دو کنار گذر زده می‌شود که یکی از اینها تکمیل شده و دیگری پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی داشته و با اجرای این طرح کنارگذر بیش از ۷۰ درصد مشکل ترافیک رفع می‌شود و پل مهرشهر نیز برای کاهش ترافیک تعریض می‌شود.

وی در خصوص جاده قزلحصار نیز گفت: با همکاری شهرداری‌ها مشکلات این جاده به زودی حل می‌شود و با میزان ۶۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد و ده میلیارد تومان از سوی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به مناقصه گذاشته شده تا تصادفات این جاده به شکل چشمگیری کاهش می‌یابد.

زندی‌فر ادامه داد: زیباسازی تونل‌های چالوس در دستور کار ما قرار گرفته و تونل کسیل به صورت پایلوت در حال انجام است و سپس به سراغ بقیه محورها برای ایمن سازی و زیباسازی می‌رویم.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: ۱۴ هزار راننده در حوزه بار و مسافر با ما همکاری می‌کنند که با کمک صنوف کارت هوشمند برای ماشین و راننده‌ها به زودی صادر می‌کنیم.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و عدم انتقال این ویروس از شهری به شهر دیگر افزود: ما در کنار پلیس راه هستیم و انسداد محورها در زمان کرونا با ما بوده و درحالی که وظیفه ما باز کردن راه است مگر اینکه در شرایط خاص مجبور به انسداد راه‌ها شویم.

زندی فر البرز را با تراکم جمعیتی بالا خواند و اظهار داشت: ترافیکی که در البرز وجود دارد در هیچ استان دیگری قابل مشاهده نیست و متأسفانه یکی از مشکلات موجود در البرز با وجود پیمانکار و مواد اولیه این است که نمی‌توان به دلیل ایجاد بار ترافیکی بالا کار عمرانی انجام داد.

وی در خصوص آزاد راه الغدیر خاطر نشان کرد: آزاد راه الغدیر با ۱۳۰ کیلومتر برای رفع آلودگی از سطح شهر و ایجاد تنفسی برای البرز و تهران است که ازچرمشهر آغاز و به اول اتوبان گرمسار می‌خورد و آزاد راه به صورت مشارکتی ساخته شده است.

زندی فر در زمینه تخصیص لاستیک به ناوگان حمل و نقل بیان کرد: سامانه‌ای در این خصوص ایجاد شده که براساس مسافتی که ماشین‌ها طی می‌کنند و نوع آنها تعیین می‌کند که آیا لاستیک به ماشین تعلق می‌گیرد یا خیر و با توجه به اتصال این سامانه یه سامانه بارنامه ماهیانه سهمیه لاستیک داده می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرزهمچنین در خصوص محور هشتگرد_طالقان گفت: ساخت جاده در اختیار راه و شهرسازی است وکمیسیون ایمنی اعلام کرده که از اول آذرماه این محور به دلیل نداشتن شرایط مناسب شامل برق، رادار، تلفن و… تا آخر فروردین مسدود شود و استاندار البرز نیز دستور دادند که در صورت مناسب بودن شرایط محور باز شود.

زندی فر با اشاره به اینکه در زمینه تجهیزات هوشمند جزو استان‌های برتر کشور هستیم، افزود :۳۵ دوربین ثبت تخلف در استان داریم و از این تعداد ۲۵ دوربین سرعت لحظه‌ای و متوسط را اعلام می‌کنند و تعداد ۱۰ دوربین با هماهنگی پلیس کد جریمه را اعلام می‌کنند و به زودی در سطح استان نصب می‌شوند.

وی گفت: اتوبان کرج به قزوین دارای شاخصه‌های استاندار است ولی باز هم در زمان بارندگی و بارش برف باید رانندگان به این نکته توجه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)