پخش زنده
امروز: -
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون حدود یک ونیم میلیون دانش آموز دختر و پسر زیر پوشش خدمات این مراکز هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، میکائیل باقری امروز در آیین افتتاح دارالقرآن امام جعفرصادق (ع) شهرستان آمل از راه اندازی ۷۶۰ مرکز دارالقرآن کریم در کشور تاکنون خبر داد وگفت: هم اکنون حدود یک ونیم میلیون دانش آموز دختر وپسر زیرپوشش خدمات این مراکز هستند.
او افزود: یکی از هدفهای مهم راه اندازی دارالقرآنهای دانش آموزی، شناسایی وپرورش استعدادهای قرآنی است.
باقری با اشاره به اینکه به مناسبت هفته قرآن وعترت حدود ۱۵ دارالقران دانش آموزی در کشور راه اندازی شد، گفت، از این تعداد ۳ مرکز دارالقرآن در شهرهای آمل، بهشهر وکلاردشت در مازندران بوده است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه این اداره کل به دنبال توسعه کمی در راه اندازی مراکز دارالقران نیست، ادامه داد: هدف مهم این هست که دارالقرآنها باید درفضای مناسب وکیفی به پرورش دانش آموزان علاقمند برای کیفی سازی با رویکرد ترویج فرهنگ حفظ وقرائت و انس با قرآن کریم باشد.
باقری اضافه کرد: هدف نهایی دراین بخش رسیدن به تحقق شعارمقام معظم رهبری که فرمودند، تربیت ۱۰ میلیون قاری درکشور باید داشته باشیم، واینکه نسل آینده، نسل قرآن پژوه وجامعه اسلامی وقرآنی داشته باشیم.
فعالیت ۳۲ هزار هیات مذهبی دانش آموزی
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، همچنین به فعالیت حدود ۳۲ هزار هیات مذهبی دانشآموزی درکشور به صورت حضوری و غیر حضوری اشاره کرد وگفت: هیاتهای مذهبی دانشآموزی تولید محتوا و از طریق کانالهایی که دارند به صورت زنده (لایو) در فضای مجازی از مکانهای مختلف عزاداریها را منتشر و بازپخش میکنند.
باقری بیان کرد: دفتر قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تنها بخشی بود که در وزارتخانه قرارگاه مجازی فعالیتهای قرآنی و عترت راهاندازی کرد.
باقری اضافه کرد: این قرارگاه مجازی شامل یک تیم عملیاتی، ستادی و ۱۷ پایگاه و یا کانال است که همه فعالیتهای قرآنی که قبل از کرونا در مدارس انجام میشد امروز در این پایگاهها اجرا میشود.