پخش زنده
امروز: -
مقاومت اولویت اصلی است و تلاش برای تقویت و توسعه آن دغدغه اصلی رهبران دو جنبش است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری سما؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس و جنبش جهاد اسلامی پس از نشست رهبران خود در غزه، بیانیهای مشترک صادر کردند.
در این نشست فرماندهان نظامی گردانهای قسام شاخه نظامی حماس و گردانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز با حضور در این نشست، توسعه توانمندی مقاومت و سناریوهای تشدید تنش با رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار دادند.
بر اساس این بیانیه، رهبران حماس و جهاد اسلامی روز شنبه یک نشست مهم و طولانی برگزار کردند و این دیدار با ادای احترام به اسیران فلسطینی به ویژه هشام ابو هواش که دست به اعتصاب غذا زده است آغاز شد و بر حمایت خود از تمامی اقدامات اسیران فلسطینی تاکید کردند.
سران حماس و جهاد اسلامی همچنین با قدردانی از تشدید عملیات مقاومت در کرانه باختری و قدس اشغالی در پاسخ به تروریسم شهرک نشینان و جنایات نظامیان اشغالگر اسرائیلی، بر حمایت کامل خود از هر اقدام چریکی با همه اشکال آن تاکید کردند.
جنبشهای جهاد اسلامی و حماس در بیانیه خود درباره پیامدهای ادامه سیاستهای تجاوزکارانه ضد مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس و مناطق اشغالی که از همه مرزها عبور کرده است هشدار دادند و تاکید کردند این اقدامات با پاسخ قوی مقاومت مردم فلسطین مواجه خواهد شد.
در این نشست همچنین تشکیل کمیتههای مقاومت مردمی برای مقابله با حملات شهرک نشینان و نظامیان اشغالگر مورد قدردانی قرار گرفت و بر حمایت همه جانبه از این اقدام و دعوت از همه برای مشارکت در همه اشکال مقاومت تاکید شد.
حاضران در این نشست همچنین پایداری و مقاومت ساکنان بیتا و مناطق کرانه باختری و مقابله آنها با یورش دشمنان اسرائیلی را تبریک گفتند.
رهبران حماس و جهاد اسلامی به حملات نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان به کاروانهای استقبال از اسرای آزاد شده و تشییع شهدا و همچنین بازداشت تعدادی از فعالان، روزنامه نگاران و واکنش نشان دادند و محکومیت شدید این رویکرد تشکیلات خودگردان و دستگاههای امنیتی آن را که برای خشنود کردن اشغالگران و از بین بردن روابط ملی و اجماع فلسطینی تلاش میکنند، ابراز کردند.
در این دیدار حوادث رخ داده در اردوگاه البرج الشمالی در لبنان که شهادت سه آواره فلسطینی از اعضای حماس را به دنبال داشت مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار همچنین اوضاع فلسطین به طور کلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تاکید شد که مقاومت اولویت اصلی است و تلاش برای تقویت و توسعه آن دغدغه اصلی رهبران دو جنبش است.
در این نشست درباره اقداماتی به منظور تقویت مقاومت و ارتقای سطح هماهنگی بین شاخههای نظامی توافق و بر رزمایشی که اتاق مشترک عملیات مقاومت در نظر دارد با مشارکت یگانهای رزمی شاخههای مقاومت در نوار غزه اجرا کند تاکید شد.
حاضران در این نشست بر اهمیت کار اتاق مشترک در مدیریت میدانی و آمادگی برای مقابله با تهدیدات دشمن صهیونیستی و تلاشهای پی در پی دشمن برای تغییر قوانین درگیری تاکید کردند.
این دو جنبش از ابتکار الجزایر برای دعوت از گروههای فلسطینی برای گفتگوی ملی در الجزایر استقبال و تاکید کردند وحدت ملی در عرصههای رویارویی و مقابله با تجاوزات اسرائیل نمود پیدا میکند و آنچه اکنون باید انجام شود تلاش برای تشکیل رهبری ملی است که مسئولیت مقاومت در برابر شهرک سازی و یهودی سازی و تمامی تهدیدات و خطرات پیش روی آرمان فلسطین را از طریق طرحهای ارائه شده با هدف جداسازی مردم فلسطین و از بین بردن آرمان آنها و تصویب طرحهای خصمانه تحت عنوان «صلح اقتصادی»، برعهده بگیرد.
سران حماس و جهاد اسلامی تاکید کردند مقاومت برابر آنچه در جریان است آگاهی کامل دارد و هرگز اجازه معامله حقوق و اعطای امتیاز به دشمن را نخواهد داد.
آنها همچنین بر ضرورت تحقق وحدت ملی و اینکه راه تحقق آن تکیه بر ساختار دبیرکلها به عنوان یک چارچوب رهبری موقت است که مرحله بعدی را رهبری و سازوکارهای لازم را برای ساماندهی اوضاع داخلی فلسطین ایجاد کند تاکید و مخالفت خود را با هر گونه اقدام یکجانبهای که شکاف داخلی را تقویت و از نهادهای ملی به عنوان پوششی برای ادامه مسیر فاجعه بار اسلو استفاده کند، اعلام کردند.
سران دو جنبش، همه اشکال ائتلاف و عادیسازی با اشغالگران را به شدت محکوم کردند و از مردم، نیروها و احزاب عرب خواستند تا اعتراض خود را در رد عادیسازی و ایجاد ائتلافهای سیاسی، نظامی، امنیتی و اقتصادی با اشغالگران ابراز کنند.
در این نشست همچنین پرونده شکستن محاصره ناعادلانه نوار غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر ضرورت پایان محاصره که حق مردم فلسطین است نه لطف دشمن، تاکید کردند و افزودند این حق را از دشمن خواهیم گرفت و در ازای آن هیچ بهای سیاسی نخواهیم داد.
سران حماس و جهاد اسلامی در پایان این بیانیه مشترک، تاکید کردند اقدامات انجام شده برای پایان دادن به محاصره و کاهش رنج مردم فلسطین، شاهد نوعی تاخیر و تعلل است که این مسئله هشداری برای خارج شدن اوضاع از کنترل است.