پخش زنده
امروز: -
رییس شورای سیاستگذاری حوزه علمیه استان تهران گفت: باید کار گروههایی را تشکیل دهیم، در حوزههای تخصصی علم تولید کنیم؛ و پاسخی درخور به افرادی که میگویند علم دینی ممکن نیست بدهیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آیین بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزیر علوم و جمعی از صاحب نظران و روسای دانشگاه در باغ نگارستان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین رشاد رئیس شورای سیاست گذاری حوزه علمیه استان تهران در این آیین گفت: تا زمانی که علم اسلامی نیست دم زدن از اسلامی شدن دانشگاه خیال است.
حجت الاسلام و المسلمین رشاد گفت: دینی شدن علم چند شرط دارد اول اینکه کسی راجع به این قضیه مصاحبه نکند و سمینار نگذاریم در این زمینه باید چراغ خاموش حرکت کرد و باید حوصله داشت.
وی ادامه داد علم سکولار به ایران آمده است انها۴۰۰ سال تلاش کردند که علم را سکولار کنند ما هم حد اقل باید۴۰سال صبر کنیم. باید هزینه هم بکنیم و همه هم و غم خود را روی این مسئله بگذاریم.
رئیس شورای سیاست گذاری حوزه علمیه استان تهران افزود تولید علم کار دانشجویان مشفق جهادی است. علم باید دارای مبانی، موضوع، منطق و مولفههای دیگر باشد. آرمان وحدت حوزه و دانشگاه را به یک طرح و پروژه تبدیل کنیم از برخوردهای تشریفاتی جلوگیری کنیم
وی ادامه داد باید کار گروههایی را تشکیل دهیم و در حوزههای تخصصی علم تولید کنیم و پاسخی در خور به افرادی که میگویند علم دینی ممکن نیست بدهیم.
قرار گرفتن علما و دانشجویان کنار هم عامل وحدت حوزه و دانشگاه
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم دراین نشست گفت: ما باید اردوها و فضاهایی را بوجود بیاوریم که دانشجویان و علما در کنار هم قرار بگیرند.
آقای زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: همه باید فکر کنیم و تلاش کنیم نقاط قوت حوزه را در دانشگاه بیاوریم حتما نعمات زیادی به وجود خواهد آورد.
وی افزود: فرهنگ دانشگاهی روش و منش خود را دارد پس ما می توانیم نقاط قوت حوزه را در دانشگاه و نقاط قوت دانشگاه را در حوزه گسترش دهیم.
دکتر عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم در این نشست گفت : ما باید اردوها و فضاهایی را بوجود بیاوریم که دانشجویان و علما در کنار هم قرار بگیرندما در راهیان نور این تجربه را داشتیم و در بحث واکسیناسیون هم چنین تجربه ای داشتیم.
وی افزود ایجاد فضا های جدید در این امر نقش موثری دارد و حضور علما در چنین مسایل می تواند کمک شایانی به این بحث کند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد انجام طرح های معرفت افزایی اساتید باید در این زمان تقویت شود.
وی گفت: بحث سلامت معنوی در رشته های علوم پزشکی حتی در درمان بیماری ها بسیار موثر است و باید مورد توجه قرار بگیرد در بحث اسلامی شدن دانشگاه ها ۵یا۶سال در این حوزه کار کردیم و باید به شکل جدی تر و کاربردی تر به آن نگاه کنیم.
تلاش برای تشکیل دبیر خانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها هم در این مراسم گفت تلاش می کنیم با تشکیل دبیر خانه دایمی در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه، برگزاری سلسله نشست هایی با تمرکز بر این موضوع و اعطای جایزه شهید مفتح به فعالان این حوزه گام های جدی در زمینه تحقق تمدن نوین اسلامی برداریم.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی گفت: این جلسه جلسه ای است که ضمن اینکه به تلاش ها و مسیر ها اشاره می کند جلسه ای نمادین برای پاسداشت وحدت حوزه و دانشگاه است.
وی افزود انقلاب اسلامی آغاز راهی است که نهایت آن تحقق تمدن نوین اسلامی است تمدن نوین اسلامی زمانی که بتواند جامعه ای که در آن هر آنچه در حوزه نیاز های مختلف بشر است جواب بدهد.
وی گفت: مگر می شود به جز دانشگاه و حوزه به تولید دانش دست پیدا کرد؟ آنچه که ما را ملزم می کند هدف غایی است که رسالت همه انبیا و اولیا بوده است اینکه با رنگ الهی زندگی کنیم و آن رنگ الهی تمام ابعاد وجودی بشریت را شامل شود.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی ادامه داد در حال حاضر مخاطبان ما در سهمگین ترین طوفان های تردید افکنی قرار گرفته آمد و الان تنها وحدت حوزه و دانشگاه می تواند در این امر موثر باشد.
وی گفت: هم دبیر خانه دایمی وحدت حوزه و دانشگاه را در دست بررسی قرار می دهیم و هم تلاش می کنیم سلسله نشست هایی را در این موضوع برگزار کنیم. جایزه شهید مفتح هم پیشنهاد خوبی است که باید روی آن متمرکز شویم و به اساتید و دانش پژوهانی که در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه تلاش کردند اعطا شود. در این آیین از تالیفات جدید نشر معارف هم رونمایی شد.