پخش زنده
امروز: -
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: با توجه به حضور ۱۲۰ هزار نفر از اعضای خانوادههای ایثارگران در استان قم، خدمت رسانی به این عزیزان باید افزایش پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان قم، به حضور ۱۲۰ هزار نفر از اعضای خانوادههای محترم شهدا و ایثارگران در قم اشاره کرد و گفت: استان قم از جمله استانهای پر ایثارگر در کشور است، بنابراین باید در حوزه خدمت رسانی به این عزیزان متفاوت از سایر مناطق کشور عمل شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: غالب والدین و همسران شهدا و جانبازان کشور، بیش از ۶۰ سال سن دارند و به همین دلیل نیازمند مراکز رفاهی و آسایشگاهی متعددی برای این عزیزان هستیم.
دکتر قاضی زاده هاشمی به یکی از مصوبات سفر خود به استان قم اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قم در صورت تامین زمین توسط استانداری، بنیاد شهید هزینه ساخت آسایشگاه مناسب جانبازان و ایثارگران را تأمین خواهد کرد.
وی همچنین به بُعد زیارتی قم نیز اشاره کرد و گفت: در صورت ساخت این آسایشگاه علاوه بر خانواده های ایثارگر قمی، سایر خانودههای ایثارگران از دیگر شهرها و زائران کریمه اهل بیت سلام الله علیها نیز از خدمات آن بهرهمند خواهند شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و گفت: برای ترویج این فرهنگ اصیل باید شهدا و ایثارگران سبک زندگی، اهداف و آرمانهایشان را به مردم معرفی کنیم.
وی تعالی فرهنگی جامعه را در گرو همه گیر شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانست و گفت: وقتی نظام فکری شهدا در جامعه حاکم شود، قطعاً جامعه به رشد و تعالی خواهد رسید است.
بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱ بودجه انضباط بخش است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این مطلب که بودجه سال ۱۴۰۱ بودجه انضباط بخش و به دنبال کاهش کسری بودجه است، گفت: بودجه سال آینده، نخستین بودجه دولت سیزدهم است و سعی شده تا همراه با رشد اقتصادی و کم کردن هزینهها باشد.
دکتر قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه بودجههای پیشنهادی توان پاسخگویی به نیازهای صددرصدی را نخواهد داشت، گفت: مهمترین علت این اتفاق کمبود منابع است که سعی شده با برنامههای گوناگون برای جهش تولید و برنامه قوی به منظور کنترل تورم وضعیت زندگی و سطح درآمد مردم بهتر شود.
استفاده از ظرفیت حوزه علمیه برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار هم در این جلسه قم را سرآمده شهادت و ایثارگری کشور دانست و گفت: نخستین کنگره شهدا در قم برگزار شده سپس در سراسر کشور کنگرههای به پاس قدردانی از این شهدای عظیم الشأن برپا شد.
شاه چراغی با اشاره به وجود پیکر شهدا از دهها کشور در قم، گفت: حوزه شهید و شهادت حوزه بیبدیلی ایست و شایسته است کنگره شهدای قم در آبان ماه سال آینده به صورت بینالمللی برگزار شود.
وی همچنین به ظرفیتهای حوزههای علمیه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: میتوان در تفاهمنامه با حوزههای علمیه از ظرفیت طلاب فاضل جهادی و انقلابی بیش از پیش در حوزه دفاع مقدس بهرهمند شد.
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مانع ترویج فرهنگ منحط غربی
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: ما شاهد دستاندازی فرهنگ منحط غربی به شئون مختلف زندگی مردم هستیم، اما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میتواند به خوبی در مقابل این فرهنگ ایستادگی کند.
امیرآبادی همچنین به ساماندهی گلزارهای شهدا تاکید کرد و افزود: در استان قم تعداد محدودی گلزار شهدا وجود دارد و به خوبی میتوان این گلزارها را ساماندهی و به مراکز فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل کنیم.
وی همچنین رسیدگی به مشکلات رزمندگان جبهه مقاومت و ساماندهی وضعیت جانبازان و خانوادههای معظم شهدا در این عرصه را یکی از اولویتهای اساسی استان دانست و گفت: مشکلات این عزیزان را باید با تشکیل کمیته ویژه و بر اساس قانون هر چه سریعتر مرتفع کرد.