پخش زنده
امروز: -
کشاورزان برخواری این روزها مشغول برداشت چغندر لبو از مزارع خود هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بهرام کریمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان برخوار گفت: در بیش از ۱۰۰ هکتار از مزارع شهرستان چغندر لبو کشت شده و به طور میانگین ۵۵ تن از هر هکتار چغندر برداشت میشود.
بهروز جمالی مسوول تولیدات گیاهی جهاد شهرستان برخوار گفت: یکی از اقدامات در راستای کاهش مصرف آب و تغییر شیوه کشت، اجرای طرح تغییر از کرتی به جوی و پشته و کف جویی است که صرفه جویی در مصرف آب و افزایش عملکرد را همراه داشته است.
چقندر لبو سرشار از کلسیم و ویتامین b۶ است و برای رفع افسردگی و آرامش ذهن مفید است.
دکتر کمالی کارشناس تغذیه گفت: چغندر لبو از سبزیجات ریشهای است و از نظر غذایی سرشار از پتاسیم برای بهبود فشار خون است و سطح مطلوبی از ویتامین c، اسید فولیک و آنتی اکسیدان است که برای کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی نقش بسزایی دارد.
چقندر قرمز علاوه بر مصرف لبو، برای ترشی، مربا، سرکه، سالاد، و آب لبو استفاده میشود.