پخش زنده
امروز: -
متخصصان شرکتي دانش بنيان، دستگاه هایی طراحی و تولید کردند که در هر مرحله ، ظرفیت خشک کردن ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و دارویی به روش انجماد و خلا را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ متخصصان این شرکت، دستگاههایی را طراحی و تولید کرده اند که در هر مرحله، ظرفیت خشک کردن ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و دارویی به روش انجماد و خلا را دارد.
نخبگان صنعتی و پژهشگران دانشگاه اراک ایران دستگاه خشک کن انجمادی خلاء را در حجم بزرگ و صنعتی طراحی کرده و ساخته اند و کشور را در جمع ۶ کشور تولید کننده این محصول صنعتی استراتژیک قرار داده اند.
هفتم شهریور ماه ۹۵ اولین دستگاه خشک کن انجمادی خلاء کشور با تلاش سی و دو ماهه نخبگان صنعتی و پژهشگران دانشگاه اراک رونمایی شد و حالا به همت همان متخصصان این دستگاه ارتقاء یافته و در حجم بزرگ و صنعتی طراحی و ساخته شده است.
این دستگاه در هر مرحله، ظرفیت خشک کردن ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و دارویی به روش انجماد و خلا را دارد و سالانه ۱۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی عاید کشور میکند.
ذوالفقاری سرپرست گروه طراحی و ساخت این دستگاه گفت: این تکنولوژی بومی در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد که با ساخت آن کشورمان به لیست ۶ کشور داری تکنولوژی خشک کن انجماد خلا پیوسته است.
ذوالفقاری افزود: این دستگاه با انجماد مواد غذایی توسط علاوه بر کاهش حجم مواد، ماندگاری آنها را تا ده سال تضمین میکند.