پخش زنده
امروز: -
وزیر ورزش تقویت رایزنیها در ۲ حوزه جوانان و ورزش توسط نمایندگیهای ایران در کشورهای همسایه را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حمید سجادی در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص کلیات ورزش کشور، گفت: در حال حاضر در ورزش ایران، ۲۲۵ رشته ورزشی را مدیریت میکنیم.
وی افزود: در ایران ۵۲ فدراسیون ورزشی فعال و بیش از یکصد انجمن ورزشی که زیر نظر فدراسیونها بستر توسعه ورزش را در اقصی نقاط کشور مهیا میکنند وجود دارد. این در حالی است که در سراسر کشور نیز بیش از ۱۴ هزار هیات ورزشی در رشتههای مختلف مشغول به کار هستند.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به نقش مهم باشگاههای ورزشی در توسعه ورزش، تاکید کرد: تعداد بسیاری مکان ورزشی فعال هستند که همگی علاوه بر اینکه در توسعه ورزش در ابعاد همگانی، قهرمانی و حرفهای در کشور رسالت مهمی را برعهده دارند، برای گسترش فعالیتهایشان در بعد جهانی نیازمند تعاملات بین المللی هستند.
وی در ادامه سخنانش نقش نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران برای ورزشکاران را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: من از جمله افرادی هستم که در دوران ورزشکاری ام بارها مورد حمایت سفرای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور قرار گرفته ام و جا دارد که از حمایتهای این عزیزان قدردانی کنم.
دکترسید حمید سجادی در ادامه درخصوص فعالیتهای بینالمللی فدراسیونهای ورزشی کشورمان توضیحاتی را ارائه کرد.
وی گفت: هم اکنون ورزشهای زورخانهای در کشور فعال است این رشته با پیگیریهای بسیار در کشورهای مختلف توسعه یافته و این نکته میتواند در سایر رشتههای ورزشی که منتسب به کشورمان است نیز تسری پیدا کند.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش کسب کرسیهای بین المللی ورزشی را برای ورزش کشور بسیار مهم دانست و افزود: در این راستا نیازمند همکاری و تعامل بیشتر نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه هستیم.
وی به ظرفیتهای ورزشی ایران در حوزههای مشاوره، مربیگری، مدرسی، داوری اشاره کرد و افزود: ورزش ایران در بسیاری از رشتهها میتواند با سایر کشورها همکاری و تعامل داشته باشد.
دکتر سید حمید سجادی همچنین یادآور شد: در دنیا سه مرکز جهانی آموزش تکواندو وجود دارد که یکی از آنها در ایران فعالیت میکند. از این موارد در کشور بسیار وجود دارد و لازمه آن معرفی امکانات و ظرفیتهای بین المللی ورزشی ایران است که باید در رایزنیها مورد توجه قرار بگیرد.
وی بهره مندی از رویدادهای ورزشی کشورهای همسایه را از دیگر مواردی عنوان کرد که میتوان در بخشهای مختلف از آن بهره برداری مناسب کرد.
وی گفت: مسابقات جام جهانی قطر از جمله مواردی است که میتوانیم در برخی از جزایر کشورمان که به لحاظ آب و هوایی و شرایط جغرافیایی به این کشور نزدیک است، امکان برگزاری اردوهای تدارکاتی را داشته باشیم که البته پیش از آن باید زیر ساختها را مهیا کنیم
دکتر سید حمید سجادی در ادامه سخنانش به امضای تفاهم نامهی مشترک با دکتر سعید محمد مدیرعامل سازمان مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی اشاره کرد و افزود: در همین ارتباط در نظر داریم، سه زمین چمن طبیعی برای برگزاری مسابقات تدارکاتی و کمپهای تیمهای ملی حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر آماده کنیم.
وی با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان آمادگی برگزاری اردوهای مشترک با سایر کشورها را دارد، افزود: ما امکان راه اندازی کمپهای تخصصی هم سطح دریا و ارتفاع را داریم و این مهم به ویژه در زمستانها میتواند مورد بهره برداری کشورهای اروپایی قرار بگیرد.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش رشتههای ورزشی بومی و محلی کشورمان را مورد توجه قرار داد و گفت: یک هزار و ۲۰۰ رشته ورزشی بومی و محلی در ایران وجود دارد که ۴۴۰ مورد آن به ثبت رسیده است.
وی در پایان تقویت ورزش در دو حوزه توسعه و اقتصادی را مورد توجه قرار داد و گفت: باید با نگاه تخصصی و حمایتی در این دو حوزهی اثرگذار به ورزش کمک کنیم.