پخش زنده
امروز: -
شکست وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و رئیس موساد درمتقاعد کردن مقام های امریکایی به اقدام نظامی علیه ایران و دست خالی برگشتن آنها از واشنگتن روشن کرد, دولت امریکا دیگر حاضر نیست برای دروغ های صهیونیست ها هزینه کند.
در حالیکه دور تازه گفتگوها برای لغو تحریم های ایران از روز پنجشنبه در وین آغاز شده است تهدیدهای رژیم صهیونیستی و تحرکات این رژیم در دیدار با مقام های امریکایی علیه مذاکرات وین افزایش یافته و حتی نفتالی بنت در هفته گذشته بنی گانتس وزیر جنگ و دیوید بارنیا رئیس جدید موساد را با کارگروهی که این رژیم گروه تسلیحاتی می نامد و مدعی است اطلاعات جدید در باره غنی سازی اورانیوم در ایران دارد به واشنگتن فرستاد تا مقام های امریکایی را متقاعد کنند که از ایده صهیونیست ها مبنی بر تهدید معتبر نظامی علیه ایران حمایت کنند.
اما نیویورک تایمز روز شنبه فاش کرد اختلافات طولانی مدت بر سر چگونگی برخورد با برنامه هسته ای ایران به تنش های جدید بین دولت بایدن و رژیم اسرائیل تبدیل شده است و گزارش ها حاکیست فرستادگان نفتالی بنت دست خالی از واشنگتن بازگشتند.
این سوال مطرح است چرا دولت امریکا از تلاش صهیونیست ها برای جنگ افروزی علیه ایران حمایت نکردند؟ پاسخ به این سوال را می توان در چند نکته کلیدی خلاصه کرد:
نکته اول اینکه سرویس های اطلاعاتی امریکا ادعای صهیونیست ها مبنی بر انحراف برنامه هسته ای ایران از فعالیت صلح آمیز را تائید نکرده اند و حتی ویلیام برنز رئیس سیا اعلام کرد که تهران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست. بر این اساس دولت بایدن از دروغ گویی های تل آویو درس گرفته وقصد ندارد همچون ترامپ فریب صهیونیست هارا بخورد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی با نقاشی های خود در مجمع عمومی سازمان ملل سعی داشت وانمود کند ایران در حال ساخت سلاح هسته ای است و با همین دروغگویی ها ترامپ را وادار کرد که از برجام خارج شود.
نکته دوم اینکه همین دروغگویی های نتانیاهو سبب شد تا با خروج امریکا از برجام, برنامه هسته ای ایران نیز در واکنش به بدعهدی دولت امریکا ومتحدان غربی اش پیشرفت کند و اکنون هم بخشی از صهیونیست ها و هم مقام های امریکایی اذعان می کنند که خروج از برجام اشتباه بزرگی بوده است.
نکته سوم اینکه رژیم صهیونیستی همواره در طول دهه های گذشته سعی کرده است با چنین دروغ گویی هایی دولت امریکا را واداربه لشکرکشی به منطقه غرب آسیا به منظور اجرای طرح های تجزیه منطقه کند که این لشکر کشی ها به افغانستان وعراق بیش از 7 تریلیون دلار هزینه برای مردم امریکا به بار آورده , ضمن اینکه هزاران نظامی امریکایی نیز به خاطر همین دروغ ها در جنگ ها جان خود را از دست داده اند و چهره دولت امریکا به عنوان دولتی منفور در منطقه شناخته شده است.
چهارم اینکه این جنگ ها هیچ نتیجه ای برای دولت امریکا نداشته و سبب شده است تا رقبای این کشور مانند چین و روسیه قدرتمند تر شوند و امریکایی ها در نهایت مجبور به فرار از منطقه شوند .
و در آخر اینکه قدرت بازدارندگی و گستره جغرافیای بازدارندگی ایران نیز نقش موثری در این شکاف ایجاد کرده که خود موضوعی جداگانه است.
--------------------------------------
رضا محمدمراد