پخش زنده
امروز: -
با توجه به فروش ماهی های غیرمجاز و غیربهداشتی، شهروندان در خرید ماهی تازه به شرایط بهداشتی آن توجه ویژه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، رئیس شبکه شهرستان بشرویه گفت: برای شناسایی ماهی تازه راه های زیادی وجود دارد، اما بهترین راه، شناسایی از طریق چشم وعضله ماهی است چشم ماهی تازه باید محدب وکاملا براق باشد و مردمک آن عاری از کدورت و یا رنگهای شیری وسفید باشد.
سید حمید عبدی افزود: شهروندان در خرید ماهی تازه به نکات بهداشتی از قبیل تازه بودن آن توجه ویژه کنند که باید چشم، ماهی تازه محدب ، کاملا"براق ومردمک آن کاملا"به رنگ سیاه و عاری از کدورت باشد و هرچه از زمان صید ماهی بیشتر گذشته باشد حالت محدب چشم به تدریج ازبین میرود و در شرایط فساد کاملا"در حدقه فرو میرود وحتی از بین میرود ورنگ مردمک ازرنگ سیاه به رنگ سفید وشیری درامده وبراقیت وتلالو چشم نیز ازبین میرود.
وی با بیان اینکه عضلات ماهی نیز معیار خوبی است برای سلامت گوشت ماهی وعضلات ماهی تازه دارای واکنش بوده وبعد از فشار دادن با انگشت ورها کردن سریع به حالت اول بر میگردد، اما در ماهی مانده این حالت ضعیف است ودر ماهی کهنه اصلا"وجود ندارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه با اشاره به اینکه ماهی تازه برای عرضه باید زیر پوشش یخ نگهداری شود و ماهیهای منجمد باید در فریزر نگهداری گردند وشهروندان سعی کنند ماهی منجمد را به صورت بسته بندی خریداری، واز فروشگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.