پخش زنده
امروز: -
شیوههای مختلفی همانند راهاندازی مجدد کامپیوتر برای رفع کُندی گوگل کروم در ویندوز ۱۰ و ۱۱ وجود دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، حتی با بودن پیش فرض مایکروسافت اج، گوگل کروم گزینه مورد تایید کاربران ویندوز باقی میماند. یکی از دلایل انتخاب گوگل کروم عملکرد بینظیر آن است.
گاهی اوقات ممکن است با رفتار کُند گوگل کروم در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ مواجه شوید. ممکن است یک صفحه در کروم باز کنید، اما مدت زمان زیادی منتظر بالا آمدن آن باشید یا ممکن است روی کروم کلیک کنید تا باز شود، اما مدت زمان زیادی طول بکشد و بعد از چندبار کلیک میبینید که چند برگه کروم را باز کردید.
کُندی گوگل کروم در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰
گوگل کروم میتواند مقصر خطاهای استفاده از دیسک بالا در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ باشد. درباره عملکرد کُند یا تاخیر در گوگل کروم، مشخص کردن یک عامل ساده آسان نیست. درباره همه سناریوهای ممکن بحث و کُندی گوگل کروم را در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ رفع خواهیم کرد:
راهاندازی مجدد کامپیوتر برای رفع کُندی گوگل کروم
بیایید این ترفند را برای رفع کُندی گوگل کروم در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ امتحان کنیم. اکثر کاربران پس از انجام کار، لپ تاپهای ویندوزی خود را به حالت خواب میبرند. گاهی اوقات، برای رفع مشکلات کوچک دستگاه، باید لپ تاپ را خاموش یا راهاندازی مجدد کنید.
روی دکمه پاور کلیک کنید. Restart را انتخاب و لپ تاپ ویندوز خود را مجددا راه اندازی کنید.
از Task MANAGER برای رفع کُندی گوگل کروم استفاده کنید
وقتی Google Chrome را باز میکنید، مرورگر چندین فرآیند مانند تب جدید، صفحات پیش بارگذاری و برنامههای افزودنی را در پس زمینه اجرا میکند.
همانطور که به استفاده از چندین تب در Google Chrome ادامه میدهید، مرورگر در پس زمینه از CPU بیشتری استفاده میکند. اشاره کردن به عامل واقعی در استفاده بیش از حد از CPU میتواند دشوار باشد. اینجا جایی است که Task Manager داخلی Google Chrome وارد عمل میشود.
مرحله ۱: مرورگر کروم را باز نگه دارید و از کلیدهای Shift + Esc برای باز کردن Task Manager استفاده کنید.
مرحله ۲: Memory footprint و استفاده از CPU را برای چندین فرآیند Chrome بررسی کنید.
مرحله ۳: اگر متوجه استفاده زیاد غیر ضروری از شدید CPU، ممکن است این علت سبب کاهش عملکرد Google Chrome شود. روی تسک Chrome کلیک و End Process را در پایین انتخاب کنید.
صفحات پیش بارگذاری شده را برای رفع کُندی گوگل کروم غیرفعال کنید
گوگل کروم صفحاتی را که فکر میکند ممکن است در مرورگر بازدید کنید، از قبل بارگذاری میکند. Chrome از کوکیها برای پیشبینی رفتار مرور شما استفاده میکند. باید این گزینه را از منوی تنظیمات کروم غیرفعال کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله ۱: Google Chrome را در رایانه ویندوز خود باز کنید.
مرحله ۲: روی منوی سه نقطه در بالا کلیک و تنظیمات را باز کنید.
مرحله ۳: به منوی Privacy and Security بروید.
مرحله ۴: از بخش «Cookies and other site data»، گزینه «Preload pages for faster browsing and searching» را غیرفعال کنید. حالا گوگل کروم را ببندید و دوباره باز کنید.
GOOGLE CHROME را به طور کامل برای رفع کُندی ببندید
آیا Google Chrome در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ رایانه شما همیشه در پس زمینه کار میکند؟ اگر جواب بله است ممکن است منجر به رفتار کُند کروم شود. باید Google Chrome را با استفاده از Task Manager ویندوز ۱۱ به طور کامل ببندید.
مرحله ۱: کلید Windows را فشار دهید و Task Manager را جستجو کنید.
مرحله ۲: Enter را بزنید و منوی Task Manager را باز کنید.
مرحله ۳: Google Chrome را از منوی App انتخاب و روی End task در پایین کلیک کنید.
Cache(حافظه نهان) را برای رفع کُندی گوگل کروم پاک کنید
درست مانند هر مرورگر دیگری، Google Chrome دادههای حافظه پنهان و کوکیها را جمعآوری میکند تا سرعت کارهای خاص را افزایش دهد. کاربران قدرتمند Google Chrome ممکن است در نهایت حجم زیادی از دادههای کش را جمع آوری کنند. این عمل ممکن است منجر به کندی گوگل کروم در رایانه شود.
برای پاک کردن کش گوگل کروم مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله ۱: Google Chrome را باز و روی منوی More در بالا کلیک کنید.
مرحله ۲: به More tools بروید و Clear browsing data را انتخاب کنید.
مرحله ۳: تاریخچه مرور، کش، کوکیها و ... را از منوی Advanced انتخاب و روی Clear data در پایین کلیک کنید.
افزونههای گوگل کروم را برای رفع کُندی حذف کنید
استفاده بیش از حد از برنامههای افزودنی کروم ممکن است منجر به کندی یا تأخیر در عملکرد Google Chrome در ویندوز ۱۱ یا ویندوز ۱۰ شود. بیایید برخی از برنامههای افزودنی غیرضروری و قدیمی Chrome را از فهرست حذف کنیم:
مرحله ۱: Google Chrome را باز و روی منوی More کلیک کنید.
مرحله ۲: Extensions را از منوی More tools انتخاب کنید.
مرحله ۳: افزونههای کروم را از فهرست غیرفعال یا حذف کنید.
GOOGLE CHROME را برای رفع کُندی بروز کنید
خیلیها عادت ندارند مرورگر کروم را به آخرین نسخه به روز کنند. Google به روزرسانیهای ماهانه منظم را با جدیدترین نسخههای Chromium منتشر میکند.
تنظیمات Google Chrome را باز کنید و به منوی About بروید تا آخرین نسخه Google Chrome را روی ویندوز ۱۱ یا ویندوز ۱۰ نصب کنید.
بستن چندین برگه همزمان برای رفع کُندی کروم
برگههایی که ویدیوها را در پس زمینه اجرا میکنند ممکن است باعث کُندی کروم شوند. یک برگه تفاوتی ایجاد نمیکند و باعث کُندی نمیشود، اما اگر سه یا چهار برگه از این قبیل وجود داشته باشد که همزمان در حال اجرا باشند، گوگل کروم کُند میشود.
اگر هیچ یک از ترفندها برای رفع کُندی عملکرد گوگل کروم در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ کار نمیکند، زمان آن رسیده است که به دنبال جایگزینهای گوگل کروم باشید. میتوانید Microsoft Edge یا Firefox را نصب کنید و تجربه مرور خود را از سر بگیرید.