پخش زنده
امروز: -
رژیم صهیونیستی با حملات هوایی به جغرافیای کوچک نوار غزه بی دفاع در مرزهای سرزمین های اشغالی , نتوانست مقاومت را خلع سلاح کند چگونه می تواند تاسیسات هسته ای با ویژگی های منحصربه فرد در جغرافیای بزرگ ایران را نابود کند.
قبل و هم زمان با آغاز مذاکرات برای لغو تحریم های ضد ایرانی در وین, مقام های رژیم صهیونیستی دست به یک رشته تهدید نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران زده اند و کمتررسانه ای است که در هفته های گذشته گزارشی از لفاظی های نظامی اسراییل علیه ایران منتشر نکرده باشد البته تهدید نظامی رژیم صهیونیستی محدود به این دوره نیست بلکه این رژیم بدون توجه به قواعد بین المللی همواره از ادبیات تهدید نظامی علیه ایران استفاده و برای مشروعیت بخشی به تهدیدات خود مدعی شده که ایران در پی تولید سلاح هسته ای است. هفته گذشته، بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داد: تل آویو باید هر کاری که می تواند انجام دهد، تا از دستیابی ایران به سلاح هسته ای جلوگیری کند.
پایگاه خبری والا هم روز یکشنبه به نقل از برخی منابع عالیرتبه گزارش داد، «آویو کوخافی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی طی چند هفته گذشته با بخش های گسترده ای از طرح های عظیم نظامی برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران موافقت کرده و قرار است تمرینات مربوط به این حمله ظرف دو ماه آینده آغاز شود.
«باراک رابید» تحلیلگر سیاسی و «امیر بوحبوط» تحلیلگر امنیتی رژیم صهیونیستی نیز در مقاله ای مشترک نوشتند چند طرح روی میز قرار دارد، نیروی هوایی، بخش اطلاعاتی، بخش عملیاتی و دیگر بخش های ستاد کل ارتش اسرائیل در حال کار روی چند طرح حمله به ایران هستند و «عمیکام نورکین» رئیس ستاد نیروی هوایی اسرائیل با طرح رزمایش نیروی هوایی و دیگر نیروها که به زودی آغاز خواهد شد؛ توافق کرده اند که در نهایت گزینه نظامی حمله به اهدافی در ایران روی میز در برابر مقامات سیاسی تل آویو قرار خواهد گرفت.
ادعای مقام های رژیم صهیونیستی در باره تلاش تهران برای تولید سلاح هسته ای در حالی است که ایران عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی است و بازرسان این آژانس ماهیت صلح آمیز این برنامه را تائید کرده اند . ویلیام برنز رئیس سازمان سیا هم روز دوشنبه به روزنامه والاستریتژورنال گفت: «هنوز هیچ شواهدی درباره تصمیم ایران برای تسلیحاتی کردن» برنامه هستهای نمیبیند و با این موضع این ادعای صهیونیست ها را زیر سوال بُرد.
البته اینکه رژیم صهیونیستی با چه حقی درباره ماهیت برنامه هسته ای ایران سخن می گوید جای سوال دارد چرا که این رژِیم
معاهده منع تولید وگسترش سلاح های هسته ای را امضا نکرده و دارای زرادخانه سلاح های هسته ای و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه و جهان است و به نظر می رسد با امنیتی کردن برنامه هسته ای ایران سعی دارد از یکسو افکار عمومی را از خطر برنامه هسته ای خود منحرف و ازطرف دیگر بر مذاکرات وین برای لغو تحریم های ضد ایرانی و یکجانبه دولت امریکا تاثیر بگذارد.
اما آیا رژیم صهیونیستی قادر است تهدیدات نظامی خود را علیه برنامه هسته ای ایران عملی کند و اگر چنین اتفاقی بیفتد موثر خواهد بود؟ در پاسخ باید گفت هر چند مقام های رژیم صهیونیستی به خرابکاری در صنعت هسته ای ایران وترور چند دانشمند هسته ای کشور اعتراف کرده اند که این اعترافات به عنوان سند, حق مشروع دفاع از خود را به ایران می دهد اما در عمل هر گونه اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته ای کشور به دلایل ذیل نمی تو اند موفقیت آمیز تلقی شود.
نخست اینکه ایران با سرزمین های اشغالی مرز مشترک ندارد و رژیم صهیونیستی تنها می تواند با حملات هوایی دست به اقدام نظامی بزند.
دوم اینکه سایت های هسته ای ایران در نقاط مختلف کشور احداث شده اند و همانند دو سایت هسته ای سوریه و عراق نمی توان آنها را از بین ببرد ضمن اینکه برخی از این سایت ها در عمق زمین ساخته شده و در برابر حملات احتمالی آسیب پذیر نیستند.
سوم اینکه دانش هسته ای ایران بومی بوده و حتی در صورت موفقیت حملات احتمالی, برنامه هسته ای ایران از بین نخواهد رفت و بلکه سرعت و رشد چشمگیرتری را نیزشاهد خواهد بود چنانچه به اعتراف مقام های امریکایی خرابکاری های رژیم صهیونیستی در سایت های هسته ای ایران نه تنها به توقف و نابودی برنامه هسته ای ایران منجر نشد بلکه این برنامه با سرعت وکیفیت بهتری پیشرفت کرده است.
دراین ارتباط می توان به خرابکاری صهیونیست ها در سایت غنی سازی اورانیوم در نطنز اشاره کرد که متعاقب این خرابکاری سانتریفیوژهای نسل یک کنار زده و سانتریفیوژهای جدید با قدرت غنی سازی چندین برابری نصب شد.
چهارم اینکه حملات هوایی به هیچوجه نمی تواند برنامه هسته ای ایران را نابود کند و شاهد این ادعا اینکه رژیم صهیونیستی در چند نوبت جنگ با نوار غزه سعی کرد سلاح مقاومت حماس را نابود کند اما با این وجود با شروع هر جنگی با غافلگیری مقاومت فلسطینی روبرو شد چنانچه مقاومتی که ایستادگی با سنگ را آغاز کرده بود در جنگ های بعدی با سلاح های جدید خود
صهیونیست ها را غافلگیر کرد. در جنگ 12 روزه اخیر با وجود بمباران شدید هوایی , حماس با موشک های خود تل آویو را هدف قرار داد و ثابت کرد که نه تنها حملات هوایی غزه را خلع سلاح نکرده بلکه مقاومت به موشک هایی با برد و دقت و قدرت بیشتری دستیافته است.
از طرفی شکست حملات هوایی در نوار غزه آن هم در مجاورت سرزمین های اشغالی و جغرافیای کوچک غزه و فاصله کم که آمادگی وحملات گسترده هوایی را امکان پذیر می کند چگونه می توان این انتظار را داشت که حملات هوای علیه تاسیسات هسته ای ایران موفقیت آمیز باشد؟
البته این بحث ازیک منظر دیگر قابل طرح است اینکه توان دفاعی ایران در استفاده از سامانه های موشکی و پهپادی می تواند هر گونه حمله ای را با دشواری و ناکامی روبرو کند و مهمتر اینکه شاید رژیم صهیونیستی حمله ناکامی را سازماندهی کند اما آیا به پیامدهای آن اندیشیده است؟
این پیامدها علاوه بر تسریع در پیشرفت برنامه هسته ای, از بُعد نظامی نیز قابل بحث است که حتی منابع صهیونیستی نیز به آن اعتراف کرده اند دراین باره می توان به مقاله ای از تایمز آو اسرائیل اشاره کرد که نوشت: مقامات اسرائیلی مرتباً خواستار مطرح شدن «تهدید نظامی معتبر» علیه تأسیسات هستهای تهران شدهاند، اما جنگ شدیدی که مطمئناً متعاقب آن خواهد آمد, کمتر مورد بحث قرار گرفته است.
این روزنامه صهیونیستی در مقاله ای به قلم جودا آری گروس نوشت: آویو کوخاوی فرمانده ارتش اسرائیل نزدیک به یک سال پیش در کنفرانسی در «موسسه مطالعات امنیت ملی» تلآویو پشت تریبون قرار گرفت و اعلام کرد به ارتش دستور داده است برنامههای جدیدی برای حمله به برنامه هستهای ایران آماده کند.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه نوشت ارتش اسراییل بر این باور است اگر به تأسیسات هسته ای ایران حمله کند، شبکه نیابتی علیه اسرائیل مورد استفاده قرار خواهد گرفت. پیشبینیهای اسرائیل در خصوص اینکه جنگ با حزبالله و شبهنظامیان متحد در منطقه چگونه خواهد بود، نگرانکننده است: هزاران پرتابه بر روی مراکز جمعیتی اسرائیل فرود می آید, صدها نفر کشته و آسیبهای شدیدی به زیرساختها وارد می شود و تأسیسات اصلی از کار می افتند.
جروزالم پست نیز با اشاره به توانمندی ایران در تولید تسلیحات هوشمند و "مهمات هدایت شونده نقطه زن " نوشت اسرائیل در مخمصه راهبردی گرفتار شده است و خود را در طول و عرض منطقه مقابل ده ها هزار موشک نقطه زن و پهپاد پیشرفته و متنوع می بیند.
پیش از این هم آویگدور لیبرمن وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفته بود که ایران بیش از ده برابر اسراییل جمعیت دارد و وسعت آن دهها برابر سرزمین های اشغالی است و در صورت وقوع جنگ باید انتظار داشت که صهیونیست ها در تراکم کمی که دارند تلفات زیادی بدهند.
در آخر در چرایی افزایش لفاظی های مقام های تل آویو علیه ایران, به اظهارات الداد شفیط رئیس سابق بخش مطالعات در سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه تلویزیونی آی- 24 این رژیم اشاره می شود که ضمن اذعان به ناتوانی این رژیم در حمله نظامی به ایران گفت اسرائیل هم اکنون به تأثیرگذاری بر روی مواضع اروپا و آمریکا و جلوگیری از دستیابی به یک توافق خوب با جمهوری اسلامی متمرکز شده است.
شفیط گفت به نظر می رسد اسرائیل تلاش می کند بر آمریکا و کشورهای اروپا تأثیر بگذارد تا در برابر ایران کوتاه نیایند زیرا بیم آن را دارد که غرب به ایران امتیازات بیشتری بدهد و ایران امتیازاتی کمتری بدهد زیرا در غرب تمایل زیادی وجود دارد که این توافقنامه به پیش برده شود.
-----------------------------------------------------
رضا محمدمراد
اگر حرف سیاسون مارو هم کسی قبول نداره اردشیر زاهدی هم گفته بود اگر شاه هم بود همین راه آقای خامنه ای رومیرفت.اعلم درخاطراتش گفته بود شاه درحمام میگفت باید به مبارزین لبنانی کمک کنیم وهزاران دلیل دیگر
رژیم صهیونیستی در برابر جنبش حماس تسلیم شد چه رسد به . . . جمهوری اسلامی ایران