پخش زنده
امروز: -
راهکارهای ارائه شده برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به دلیل منسجم نبودن نهادهای مرتبط اثر بخش نبوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در این استان در جلسه قرارگاه شهید سلیمانی آسیبهای اجتماعی استان با بیان اینکه هر چه جلوتر میرویم مشکلات در آسیبهای اجتماعی در استان بیشتر میشود، گفت: اگر برنامه ریزی و درمانی برای رفع این مشکل نداشته باشیم در آینده مشکلات بیشتر می شود.
آیت الله سید نصیر حسینی با اشاره به اینکه موضوع طلاق، بیکاری و بزهکاری شرایط جامعه را تغییر میدهد، افزود: کاهش جمعیت و ولنگاریها از جمله اثرات این آسیب ها است و میتواند مشکلات دیگری نیز برای جامعه ایجاد کنند که باید برای رفع آن چاره اندیشی شود.
آسیب های اجتماعی به محله ها نفوذ پیدا کرده است
دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی استان با بیان اینکه آمار و ارقام نشان میدهد آسیبهای اجتماعی در استان رو به افزایش است، گفت: اگر گذشته این آسیبها در حواشی شهر و شهرها مشهود بود، اما امروزه متاسفانه به محله ها نفوذ پیدا کرده است.
ستار هدایت خواه علت افزایش این آسیبها را منسجم نبودن سازمانها و اقدامات مقطعی عنوان کرد و افزود: ادارهها و سازمانها به اقتضای ماموریتی که دارند و احساس مسئولیتی که کردند گوشه ای از کار را به دست گرفتند و اقداماتی انجام دادند، اما به دلیل اینکه جامعیت لازم را نداشته اند اثر بخش نبوده است.
طرح توانمندسازی مددجوان در حال انجام است
مدیرکل کمیته امداد استان نیز با بیان اینکه طرح توانمند سازی محلات با همکاری نهاد هلال احمر، ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره)، بسیج و شهرداریها در حال انجام است، گفت: کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) طرح ۳۳۰ خانه امداد را اجرایی کرده که در این رابطه دو مورد در استان ما تشکیل شده است.
مبشری افزود: اهداء جهیزیه، اشتغال زایی و مشاوره خانواده یک سری خدماتی است که به جلوگیری از آسیبهای اجتماعی کمک میکند.
مدیرکل کمیته امداد حضرت امام (ره) استان با بیان اینکه ۷۰ درصد اعتبارات این نهاد طبق قانون باید در مناظق محروم هزینه شود، افزود: اگراین جلسه مصوبهای داشته باشد میتوان از مرکز بخواهیم اعتبارات امداد را افزایش دهد و یا برای آسیبهای اجتماعی اعتبارات خاصی پیش بینی کند.
وی ادامه داد: سه هزار و ۹۰۰ طرح اشتغال زایی در استان انجام شده است که نشان میدهد کمیته امداد در این حوزه توجه خاصی به مناطق محروم داشته است.
۱۰۸ خانه هلال در استان تشکیل شده است
جهانبین مدیرکل هلال احمر استان با بیان اینکه تمام ظرفیت این سازمان مردمی است، گفت: ۱۰۸ خانه هلال در استان تشکیل شده که با توجه به تاثیری که این خانهها در زمینه آموزش، کمکها مومنانه و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دارند نسبت به افزایش آنها نیز اقدام میکنیم.
نبود نظارت عامل تناقض آمارهای ارائه شده توسط سازمانها است
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان با بیان اینکه ۸ سازمان حاکمیتی و دولتی در استان در زمینه اشتغال مشغول به فعالیت هستند، گفت: وقتی آمار توسط این سازمانها ارائه میشود مشاهده میشود تناقض زیادی وجود داشته و علت آن هم نبود نظارت و انحرافات زیاد در این حوزه است.
شایان نادری با بیان اینکه در یکی دو ماه گذشته طرح راه اندازی طرح ۱۱۰ محله توسط این ستاد اعلام شد، گفت: سه طرح در سه شهرستان کهگیلویه، گچساران و بویراحمد ایجاد شده است که باید برای جلوگیری از موازی کاری هر محله باهماهنگی همدیگر یک کار را انجام دهند.
توانمندسازی مددجویان در دستور کار قرار گیرد
قائم مقام صداوسیمای استان با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل سازمان در حوزه آسیبهای اجتماعی در هر استان باید ۵ طرح اولویت دارد شناسایی شود، گفت: در این زمینه صداوسیما نیز برنامههای خود را در حوزه صدا و سیما، فضای مجازی و خبر بر اساس نوع مخاطب تهیه و منتشر میکند.
نوذر استوار به توزیع کمکهای معیشتی توسط برخی از نهادها برای قشر مستضغف جامعه اشاره داشت و افزود: پیشنهاد میشود که به سمت توانمند سازی این قشر پیش برویم، زیرا با توزیع این بستهها فقط انتظارات بالاتر میرود.