پخش زنده
امروز: -
سالانه ۵۰۰ تٌن گوشت انواع بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ در استان کردستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه سالانه ۵۰۰ تٌن انواع گوشت بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ در استان کردستان تولید میشود گفت: ۵۰ درصد از این میزان در داخل و مابقی به استانهای تهران و البرز صادر میشود.
حسامی شهرستانهای بانه، دهگلان، کامیاران، دیوانده، بیجار و سنندج را قطب پرورش و تولید این سه پرنده پر خاصیت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۱۱ واحد تولید بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین در کردستان با اشتغالزایی برای ۳۰ نفر فعال است.
حسامی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی از سرمایهگذاران این عرصه حمایت میکند، گفت: با بهرهبرداری از واحدهای جدید تولید این پروتئین مهم در استان به هزار تٌن افزایش مییابد.