پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: سالانه ۴۱۰ تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید و برای مصرف روانه بازارهای داخل و خارج استان میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، عبدالحسین اکبری افزود: شهرستان بهار در مجموع دارای ۸۸۵ قطعه شترمرغ است که ۶۵ قطعه آن مولد و ۸۲۰ قطعه دیگر آن پرواری هستند.
وی تصریح کرد: علاوه بر گوشت، پرهای شترمرغ در تولید پوشاک و اقلام زینتی و پوست آن نیز برای تولید چرم کاربرد داشته و استفاده میشود.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان بهار گفت: در این شهرستان سالانه علاوه بر تولید گوشت، ۲ هزار قطعه جوجه و ۲ هزار و ۶۰۰ عدد تخم در جریان پرورش شتر مرغ نیز تولید میشود.
عبدالحسین اکبری افزود: استان همدان دارای ۲۴ واحد پرورش شترمرغ است که در واحدهای صنعتی بیش از ۲ هزار قطعه و در واحد پرواری ۳۱۵ قطعه پرورش داده میشود و شهرستان بهار دراین زمینه رتبه نخست استان را در اختیار دارد.
وی با اشاره به مزایای پرورش شترمرغ افزود: پرورش شترمرغ به واسطه استفاده موثر از تمامی اجزای بدن همچون گوشت، پوست، پر، استخوان و تخم حدود ۴۵ درصد صرفه اقتصادی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از دیگر مزایای پرورش شترمرغ را مقاومت بالای آن در برابر بیماری بیان کرد و گفت: تاکنون هیچگونه بیماری مشترکی بین انسان و شترمرغ شناخته نشده است.