پخش زنده
امروز: -
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور از پرداخت نشدن حقوق مدیران دستگاه های دولتی که اطلاعات کارکنان خود را ظرف دو روز آینده بارگذاری نکنند خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حسین عرب اسدی در ارتباط زنده تلفنی با بخش خبری 21 شبکه اول سیما افزود: با توجه به مهلت دو هفته ای رو به پایان اعلام و بارگذاری اطلاعات کارکنان سازمان های دولتی در سامانه حقوق و دستمزد، اقدام قابل توجهی از سوی دستگاه های اجرایی کشور مشاهده و منجر به ورود اطلاعات زیادی شد.
او ادامه داد: دستگاه هایی مانند وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهاد کشاورزی، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور در مجموعه قوه مجریه و بسیاری از دستگاه های زیر مجموعه قوه قضائیه مانند دادگستری های برخی استان ها به طور کامل و 100 درصد اطلاعات خود را بارگذاری کرده اند.
آقای عرب اسدی تصریح کرد: برای بارگذاری کامل اطلاعات و شفافیت در این امور؛ دو اقدام لازم الاجراست؛ دستگاه ها دو نوع ستادهای اصلی و ستادهای تابع دارند؛ دستگاه های اصلی شامل وزارتخانه ها می شوند، در مجموع وزارت فناوری و ارتباطات به طور 100 درصد اطلاعات خود را بارگذاری کرد اما ستادهای تابع این وزارتخانه در حدود 84 درصد اطلاعات بارگذاری شده در دستگاهی مانند وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دستگاه های اصلی در حدود 75 درصد و دستگاه های تابع این وزارتخانه حدود 42 درصد از اطلاعات کارکنان خود را بارگذاری کرده است، البته با توجه به مهلت رو به پایان زمان دو هفته ای این اقدام، پیش بینی می شود تا فردا و پس فردا سرعت قابل توجهی در بارگذاری اطلاعات کارکنان دستگاه ها شاهد باشیم.
او گفت: اگر دستگاه ها در مدت باقی مانده اقدام به بارگذاری کامل اطلاعات کارکنان خود نکنند، با مدیران آنها اتمام حجت کرده ایم و در بخشنامه اخیر هم به آنها ابلاغ کردیم که اگر از این بخشنامه پیروی نکنند در گام اول حقوق مدیران دستگاه ها پرداخت نخواهد شد. در تلاشیم تا برای کارکنان دولت اتفاقی نیفتد زیرا آنها مقصر نیستند.
1- بورس 3 ماه است بعد از شروع دولت و شروع وزارت آقای خاندوزی و مدیریت جدید عشقی همش منفی بوده و قیمتها به قیمتهای اردیبهشت برگشته اند و ضررهای سهامداران بیشتر شد.اگر اینها نمیتوانند باید عوض شوند.
2-عرضه اولیه ها در بورس با شروع دولت از نیمه شهریور متوقف شد.اگر دولت کسری بودجه دارد چرا عرضه اولیه ها را قطع کرده؟
3-پرداخت سود سهام سهامداران قرار بود از سجام انجام شود نه تنها این کار در بیشتر شرکتها انجام نشد بلکه بیشتر شرکتها در بورس طبق ماده 240 قانون تجارت که 8 ماه فرصت به شرکتها برای واریز سود می دهد دقیقا ماه هشتم را انتخاب میکنند تا سهامدار اگر دیر متوجه شد سود سهامدار در حساب شرکت بماند.خیانتی که 30 سال است در شرکتهای بورسی انجام میشود و سود سهامداران بسیاری همینطوری در بانکها و شرکتها مانده و کسی پاسخگو نیست و پیگیری هم نمیکنند که همه را از سجام واریز کنند.
4- لازم است ماده 240 قانون تجارت فوری اصلاح شود و پرداخت سود سهامداران در بورس از یکهفته بعد از مجمع سالیانه صورت گیرد.این قانون متعلق به 80 سال پیش است و الان با وجود اینترنت و آنی شدن پرداخت ها باید سود شرکتها آنی یکهفته بعد از مجمع بحساب سهامدار واریز شود.
5-لازم است قانونی که به کارگزاری ها اجازه می دهد 2 روز بعد از فروش سهام پول سهامدار را بحسابش واریز کنند را ملغی کنند و قانون جدیدی ارایه شود که پول سهامداران بعد از فروش آنی همان روز بحسابشون واریز شود.دوره اینترنت و تجارت الکترونیک است 2 روز تاخیر مال دوره 20 سال پیش بود که همه چیز کاغذی و دفتری بود.
6-لازم است ضرر تمام سهامدارانی که صندوق پالایش و دارایکم خریدن و ضرر کردن پرداخت شود و ضرر سهامدارانی که عرضه اولیه ها را خریدن و آنها به زیر قیمت عرضه اولیه آمدن هم پرداخت شود تا سهامداران متضرر ضررشان کمی جبران شود.
7-لازم است طرح ادغام کارگزاری ها هم مثل ادغام بانکها استارت بخورد تا جلوی فساد و رانت در کارگزاری ها و کاهش خدمات در کارگزاری گرفته شود.چون تعداد کارگزاری ها در کشور ما نسبت به کشور ترکیه 5 برابر بیشتر است درحالیکه حجم و ارزش معاملات بورس ایران یک چهارم بورس ترکیه است.
8-جلوی قیمت گذاری دستوری در شرکتهای فولادی خودرویی پتروشیمی پالایشی گرفته شود و از تعیین دستوری نرخ ارز در بازار و سه نرخی بودن ارز جلوگیری شود.
9-مدیران اقتصادی اگر ظرف یکسال کارایی نداشتن فوری تغییر دهند و اجازه خرید وقت توسط مدیران نالایق را ندهند.
10-مدیران اقتصادی را اقتصادی بگذارند و جلوی دخالت مدیران سیاسی در اقتصاد را بگیرند.
11-فروش سهام عدالت برای مستقیم و غیرمستقیم آزاد شود تا هر کی به نقدینگی نیاز دارد بفروشد.بسیاری مشکل مالی دارند.