ضرورت ساماندهی و شناسایی دقیق محرومان در جامعه
استاندار مرکزی: ساماندهی و شناسایی دقیق محرومان و پرهیز از موازی کاری و شناسایی دقیق دهک های جامعه از ضروریات است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اراک، فرزاد مخلص الا ئمه استاندار استان مرکزی در دیدار با معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد کشور گفت: کمیته امداد از نهادهای موفق انقلابی بوده است که عملکردهای خوب انجام شده شایسته تقدیر است.
مخلص الائمه افزود: بخشی از نیازمندان جامعه تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند که این خود معضلی است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی یادآور شد: ساماندهی و شناسایی دقیق محرومان و پرهیز از موازی کاری و شناسایی دقیق دهک های جامعه از ضروریات است.
استاندار گفت: ایجاد یک ستاد راهبری و هدایت طرح های محرومیت زدایی یکپارچه در استانداری مرکزی از برنامه هایی است که به جدیت به منظور رفع ناهماهنگی ها پیگیری می شود و کمیته امداد از نهادهایی است که در این ستاد جزء ارکان اصلی خواهد بود.
جعفر صباغیان ، معاون حقوقی کمیته امداد کشور هم گفت : با حمایتهای خوب مجلس خوشبختانه میزان مستمری مددجویان در سالهای اخیر به نسبت سال گذشته رشد خوبی داشته است که با توجه به رسالت اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان از اولویتهای اصلی است.
صباغیان افزود: شناسایی دقیق نیازمندان و محرومان را از برنامه های اصلی است .با توجه به محدود بودن منابع کمیته امداد ، استفاده بهینه از منابع این نهاد از ملزمات است.
وی یادآور شد: کمیته امداد با بهره گیری از نظام مددکاری که در این نهاد به خوبی اجرا می شود در جهت شناسایی نیازمندان در سنوات گذشته کوشیده است.
معاون حقوقی کمیته امداد کشور گفت: پیاده سازی نظام توان سنجی و نیاز سنجی در این نهاد به منظور استفاده بهینه از منابع مالی از تأکیدات رئیس محترم کمیته امداد کشور بود که نتیجه آن استقرار امداد هوشمند که بر وب سرورهای مهم دسترسی داشته و وضعیت مالی و توان مالی تمامی افراد بعد از مراجعه به این نهاد شناسایی می شود.
صباغیان با عنایت به اینکه شفاف سازی از منابع و عملکرد ها از برنامه های اصلی کمیته امداد است و سرمایه کمیته امداد اعتماد مردم است ،استقرار امداد هوشمند شفاف سازی را در این نهاد فراهم و موجبات افزایش اعتماد مردمی و جلب مشارکتهای مردمی به نفع محرومان و اقشار کم بضاعت خواهد شد.
می گفت: با استقرار این سامانه برای خیران و نیکوکاران به مانند سامانه اکرام امداد که دارای شفافیت است مشخص می شود که کمک ها و نیات خیر آنها به چه منظور هزینه ودر اختیار نیازمندان قرار گرفته است.
صباغیان افزود: اشتغال ، مسکن ونهادینه شدن فرهنگ خودباوری و خودکفایی از مؤلفه های اصلی توانمندسازی است ،متاسفانه با وجود افزایش اعتبار اشتغال، بانکها همکاری خوبی برای جذب این اعتبار ندارند ، همچنین ایجاد سالیانه 90 هزار مسکن برای مددجویان از برنامه های کمیته امداد در بخش مسکن است که در خواست داریم استاندار محترم در این دو بخش با این نهاد همکاری داشته باشند.
مجید مومنی، مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی هم گفت: مراکز نیکوکاری در حال حاضر رسیدگی به 14 هزار پرونده مددجویان تحت حمایت را در سطح استان عهده دار هستند.
وی افزود: تکیه بر کار مردم بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری از اولویتهای اصلی در ایجاد مراکز نیکوکاری بوده است و 173 گروه جهادی با کمیته امداد استان مرکزی همکاری دارند.