پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان: خانواده معظم شهداء پرچم داران نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان، فرمانده انتظامي استان گلستان در ديدار با خانواده معظم شهیدان شهبازی و پیران در گرگان، با بیان این مطلب گفت: شهدای بزرگوار ما برای دفاع از امنیت، جان، مال و ناموس مردم دست به رشادت بزرگي زدند و جان عزیزشان را تقدیم انقلاب كردند.
سردار سعيد دادگر افزود: خانواده گرانقدر شهداء پرچم داران سرافراز نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و امروز همگی وظیفه داریم قدردان آنان باشیم که چنین فرزندان دلیری را در دامان خود پرورش دادند.
وی گفت: بازماندگانشهداء سختی های زیادی را در نبود شهیدان بزرگوار تحمل می کنند که قطعا این صبر و شکیبایی آنان پاداش بزرگی نزد خداوند متعال دارد.
سردار دادگر افزود: اميدواريم ما نيز رهروان صديقي براي اين شهيدان گرانقدر باشيم تا عظمت و اقتدار انقلاب اسلامي را نسل هاي آينده بشناسند و بدانند كه چه خون هايي براي اين انقلاب و آزادي که داريم، ريخته شده است.
فرمانده انتظامی گلستان خاطرنشان کرد: لباس سبز ناجا لباس شهادت است و کارکنان خدوم نیروی انتظامی افتخار می کنند که ادامه دهنده راه شهیدان هستند.